homepage WP.JPG
Inschrijfformulier
Door het invullen en versturen van onderstaand formulier kun je jezelf of je kind aanmelden voor de wachtlijst van AMHC Westerpark. Inschrijven betekent dat je je aanmeldt bij Westerpark; het is nog geen plaatsing!

Jeugd
Inschrijven voor seizoen 2020-2021 (en dus voor kinderen geboren vóór 1-10-2014) is mogelijk tot en met 30 april 2020. Daarna vind er een loting plaats. Inschrijvingen vanaf 1 mei 2020 komen op de wachtlijst, ná de kinderen die uitgeloot zijn. 
De door jou ingevulde geboortedatum is leidend in een leeftijdscategorie. Let dus goed op dat je de juiste geboortedatum invult. Bij plaatsing kunnen we vragen om legitimatie. Achteraf doen we géén correcties op de door jou ingevulde geboortedatum. Indien er onverhoopt iets niet goed gaat met de inschrijving, graag direct melden via de ledenadministratie.

Senioren
Senioren kunnen gedurende het hele jaar inschrijven. Er zijn twee varianten voor senioren:

- Competitie regulier (1x trainen doordeweeks, competitie op zondag) en Trimhockey.

Wanneer je wilt trimhockeyen op maandagavond (= hockey voor 18 +, training op maandag en af en toe een wedstrijd ook op maandagavond) geef dat dan duidelijk aan door trimhockey te selecteren.


Bevestiging inschrijving
Indien je na het versturen van de aanmelding geen bericht van succesvolle inschrijving op het scherm ziet en/of geen bevestigingsmail ontvangt, dan is de inschrijving niet gelukt. Stuur in dat geval een mail naar - [email protected] voor de jeugd 
- [email protected] voor de seniorenInschrijven als:
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
   
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
   
Hockey-achtergrond
   
   
 
   
   
 
   
   
   
   
Vrijwilligerswerk
   
   
   
Clubbeleid
   
   
   
Overig