homepage WP.JPG
Hockey December
15

Plannen van de Technische Commissie Jeugd

Nieuws afbeelding

Voor alle teams zit de eerste helft van de competitie erop. Met doorgaans goede resultaten en veel hockeyplezier. Zo speelt JA1 voor het eerst in de clubhistorie op regionaal niveau in de subtop en is de sfeer op de velden van Westerpark zoals we die allemaal graag zien: gezellig.


In tien jaar hebben we met Westerpark al veel bereikt. Maar als club hebben we ambitie, dus willen we verder. Vooral met hockey. Zo heeft de Technische Commissie Jeugd bijvoorbeeld een aantal concrete ideeën om de selectieteams nog beter te maken, zodat zij kunnen (blijven) meedoen op een hoog en competitief niveau. 

Wij denken dat er zowel op technisch en tactisch gebied nog flinke stappen gezet kunnen worden, net zoals bij het onderdeel ‘teambuilding’. Hockey is tenslotte een teamsport, waarbij je met elkaar beter wordt, wint en verliest. Zo denken we bijvoorbeeld aan een gezamenlijke start van het seizoen voor de selectieteams. Ook hebben we ideeën over de intensiteit, duur en invulling van de trainingen. Die kan vanaf volgend jaar misschien iets anders zijn dan jullie nu gewend zijn. 


Meer over dit onderwerp en het hockeybeleid voor de jeugd van Westerpark vertellen we jullie graag op 25 maart, op de jaarlijkse TC Jeugdavond. Maar nu eerst veel succes in de zaal of bij de midwintercompetitie.