homepage WP.JPG
Algemeen Februari
4

Vacature: beheerder accommodatie AMHC Westerpark (20-25 uur)

Nieuws afbeelding
Kees Scheijbeler gaat ons deze zomer helaas verlaten en stopt daarmee op een zeer respectabele leeftijd met werken bij onze club. We zijn hem dankbaar voor al het werk dat hij voor ons heeft verzet om onze accommodatie er zo goed bij te laten staan. Voor een goede overdracht zoeken wij vanaf het voorjaar 2020 een opvolger voor Kees.

Jouw baan (20-25 uur)
Als beheerder ben je verantwoordelijk voor het "schoon, heel en veilig zijn” van de velden, de gebouwen en de omgeving van onze hockeyclub. Je werkt met name in de ochtenden en je hebt veel vrijheid om jouw parttime baan zelf in te delen. Ideaal als je houdt van klussen, regelen, opruimen en bijdragen aan het sporten van kinderen en volwassenen. 

Je maakt dagelijks een rondje langs de velden om vuilnis op te ruimen, afvalcontainers te wisselen en gevonden voorwerpen op te bergen. Je overlegt met de gemeente over het onderhoud en de schoonmaak van de velden. Je bestelt goederen, zorgt dat die ontvangen worden en slaat ze op. Je geeft reparatie-opdrachten en controleert de uitvoering ervan. Je onderhoudt contacten met diverse betrokken partijen zoals gemeente en andere clubs op Sportpark Spieringhorn. 

Rondom de winter controleer je op enkele ochtenden bij vorst of de velden ’s ochtends bespeelbaar zijn of dat we de wedstrijden afgelasten. Terugkoppeling en rapportage geschiedt naar/aan het bestuur van AMHC Westerpark. 
Als je dat wilt regelen we een gesprek voor je met Kees, zodat hij kan uitleggen hoe hij met veel plezier deze veelzijdige baan heeft vervuld.

Jij bent
Iemand die zelfstandig werkt en vooral in de ochtenden wil werken
Een klusser en een regelaar die het leuk vindt als zaken er netjes bij staan
Een beheerder met een groot verantwoordelijkheidsgevoel
Bij voorkeur al bekend met de club door bijvoorbeeld (klein)kinderen, vrienden of bekenden

Wij bieden
Een tijdelijk contract, startdatum en duur in overleg
Een parttime baan met een rustigere periode in hartje zomer
Een salaris dat afhankelijk is van jouw leeftijd en ervaring
Een baan waarin je meestal jouw tijden zelf kunt indelen, waardoor deze baan ook ideaal is voor iemand die parttime wilt werken, iemand die nog ander werk ernaast heeft of iemand die met (vroeg)pensioen is.

Solliciteren/informatie
Stuur jouw CV met motivatie naar [email protected].