homepage WP.JPG
Algemeen December
15

Vacature: Beheerder accommodatie AMHC Westerpark (20-25 uur)

Nieuws afbeelding

Kees gaat ons in de zomer 2020 verlaten en stopt daarmee op een zeer respectabele leeftijd met werken bij onze club. We zijn hem dankbaar voor al het werk dat hij voor ons heeft verzet om onze accommodatie er zo goed bij te laten staan. Voor een goede overdracht zoeken we vanaf het voorjaar 2020 een opvolger van Kees.

 

Jouw baan

Als beheerder ben je verantwoordelijk voor het "schoon, heel en veilig zijn” van de velden, de gebouwen en de omgeving van onze hockeyclub. Je werkt met name in de ochtenden en je hebt veel vrijheid om jouw part time baan zelf in te delen. Ideaal als je houdt van klussen, regelen, opruimen en bijdragen aan het sporten van kinderen en volwassenen. Je maakt dagelijks een rondje langs de velden om vuilnis op te ruimen, afvalcontainers te wisselen en gevonden voorwerpen op te bergen. Je overlegt met de gemeente over het onderhoud en de schoonmaak van de velden. Je bestelt goederen, zorgt dat die ontvangen worden en slaat ze op. Je geeft reparatie-opdrachten en controleert de uitvoering ervan. Je onderhoudt contacten met diverse betrokken partijen zoals gemeente en andere clubs op Sportpark Spieringhorn. Rondom de winter controleer je op enkele ochtenden bij vorst of de velden ’s ochtends bespeelbaar zijn of dat we de wedstrijden afgelasten. Terugkoppeling en rapportage geschiedt naar/aan het actieve en ambitieuze bestuur van AMHC Westerpark. Dit bestuur is gemakkelijk bereikbaar. Als je dat wilt regelen we een gesprek voor je met Kees, de vertrekkende beheerder, zodat hij kan uitleggen hoe hij met veel plezier deze veelzijdige baan heeft vervuld.

 

Jij bent

  • Iemand die zelfstandig werkt en vooral in de ochtenden wil werken
  • Een klusser en een regelaar die het leuk vindt als zaken er netjes bij staan
  • Een beheerder met een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Bij voorkeur al bekend met de club door bijvoorbeeld (klein)kinderen, vrienden of bekende

Wij bieden

  • Een tijdelijk contract, startdatum en duur in overleg
  • Een parttime baan met een rustigere periode in hartje zomer
  • Een salaris dat afhankelijk is van jouw leeftijd en ervaring
  • Een baan waarin je meestal, maar niet altijd, jouw tijden zelf kunt indelen waardoor deze baan ook ideaal is voor iemand die parttime wil werken, iemand die nog ander werk ernaast heeft of iemand die met (vroeg)pensioen is.

Solliciteren/informatie

Stuur jouw CV met motivatie naar [email protected].