homepage WP.JPG
Algemeen Oktober
23

Corona-update 5: Westerpark zit niet bij de pakken neer!

Nieuws afbeelding
Beste Westerparkers,

Het waren weer spannende en drukke dagen na Rutte’s persconferentie vorige week. Gelukkig maakte de teleurstelling over het vervallen van de competitie (en voor senioren ook nog eens de teamtrainingen) snel plaats voor daadkracht.
Onze mooie vereniging heeft sinds de oprichting in 2009 al veel obstakels en tegenslagen moeten verwerken. En iedere keer slaagden we erin om met doorzetting, creativiteit en enthousiasme een oplossing te vinden. Bij de pakken neerzitten, zit niet in het DNA van Westerpark. Ook nu niet.

Senioren
Zo wordt er op dit moment hard gewerkt aan een alternatief programma voor senioren. Met je team trainen mag dus niet en de competitie ligt de komende weken stil. Maar een conditietraining of bootcamp met een groepje van maximaal 4 mensen mag wel. Daar wordt nu naar gekeken; zo kunnen onze senioren toch naar de club komen om te sporten. Meer info daarover volgt zo spoedig mogelijk.

Jeugd
Voor de jeugd gingen onze vrijwilligers met de trainers aan de slag om de Eerste Westerpark Competitie Poule op te zetten. Het mooie is, we kunnen het helemaal zelf inrichten: de jongens tegen de meiden, verschillende leeftijden tegen elkaar. We kijken enorm uit naar deze wedstrijden waar Westerparkers van Westerparkers leren.
Natuurlijk blijft het jammer dat corona roet in zaalhockey gooit. Maar ook daar zullen we, in afstemming met de KNHB en afhankelijk van de omstandigheden, een alternatief programma voor bedenken.

Grote Clubactie
Het goede nieuws is dat de Grote Clubactie goed loopt, ondanks de ingewikkelde tijden. Inmiddels zijn er 602 lootjes verkocht. Dat betekent een opbrengst voor de club van zo’n € 1.500,- Waar we dat aan gaan besteden is nog niet duidelijk, nu het oorspronkelijke doel (balken voor zaalhockey-op-het-veld) dit seizoen minder logisch is. Maar er zijn nog voldoende wensen (videopaal, live streaming wedstrijden, bankjes langs de velden, etc). Dus blijf lootjes verkopen en wie weet krijgt jouw team dan wel de Westerpark prijs voor meest verkochte loten.

Hoodies
Tot slot nog een eervolle vermelding voor onze prachtige nieuwe hoodies (zie foto onder). Die zijn nu in alle maten te krijgen bij onze kledingsponsor Hockey District (ook online). Tevens zijn Westerpark sweaters en polo's op bestelling verkrijgbaar (leuk met je hele team). Wil je meer informatie over teamsponsoring, klik hier. 

We hopen dat iedereen gezond is en blijft (of snel weer beter wordt!). Blijf veilig, let op elkaar en hou vol in deze uitdagende tijd!

Het bestuur