homepage WP.JPG
Hockey Februari
5

Gezocht: Trainer/coach Dames 1 voor seizoen 2021/22 (speelt bovenin 1e klasse)

Nieuws afbeelding
Trainer/coach Dames 1 seizoen 2021/2022
Per 1 juni 2021 | ca. 12 uur per week

AMHC Westerpark is op zoek naar een trainer/coach voor Dames 1 (seizoen 21/22).
Ons Dames 1 is een gedreven en hecht team dat bovenin de eerste klasse speelt. De wens is om het team de komende jaren aan te vullen met spelers die doorstromen vanuit de jeugd van Westerpark.
Dames 1 is ons boegbeeld. Dat betekent dat het team zichtbaar en actief is op de club en onze jeugd inspireert. De ambitie is om deze rol te versterken. De trainer/coach (T/C D1) die wij zoeken is een ‘bouwer’, die beschikt over een ruime ervaring en scholing direct onder het niveau van het nationale tophockey (niveau 1e klasse).

Taken en verantwoordelijkheden
- Eindverantwoordelijk voor de training en coaching van Dames 1. Het team traint op dinsdag- en donderdagavond.
- Het adviseren van het bestuur en/of de technische commissie over het te voeren technische beleid waaronder de doorstroom van (jeugd)spelers.
- Voert het technische beleid van AMHC Westerpark (mede) uit.
- De trainer/coach stelt in overleg met het bestuurslid technische zaken/TC en Technisch Manager, een visie en doelstellingen van Dames 1 vast voor elk seizoen.
- Het samenstellen van de selectie van Dames 1 waarbij rekening gehouden wordt met het technisch beleid van AMHC Westerpark.
- Het scouten van talenten, het beoordelen van het ontwikkelingspotentieel en de ontwikkeling van de spelers.
- Het ontwikkelen van jeugdtalent binnen Westerpark voor Dames 1.
- Het afstemmen van invallers met Dames 2, MA1 en/of MB1.
- Beschikbaar om training te geven en/of te coachen in de jeugd. De tijdsbesteding hiervoor staat naast de 12 uur per week voor de trainer/coach van Dames 1.

Functie-eisen
- Minimaal HT3 niveau.
- Relevante ervaring in het trainen/coachen van een eerste elftal in minimaal eerste klasse.
- Sterke en open communicatieve en coachende vaardigheden.
- Sociaal vaardig, met oog voor het team en de speelsters.
- Flexibele instelling en stressbestendig.
- Conformeren aan het beleid en de visie van de vereniging.
- Het kunnen ‘meenemen’ van een assistent-trainer is een pré.

Positie in de organisatie & rapportagestructuur
De T/C D1 rapporteert formeel aan het bestuur en functioneel aan de Technisch Manager. De T/C D1 geeft functioneel leiding aan Dames 1. De T/C evalueert regelmatig met de Technisch Manager en het bestuurslid Technische Zaken. Een jaarlijks beoordelingsgesprek is hier onderdeel van. De T/C D1 overlegt met de technisch manager over administratieve taken, zoals dispensaties en planningen.

Aanbod
AMHC Westerpark is een jonge ambitieuze club waarin je als trainer/coach de kans krijgt mee te bouwen. We bieden een salaris (in overleg) conform de CAO sportverenigingen, afhankelijk van je ervaring en leeftijd. Het betreft een functie voor ca. 12 uur per week plus de uren voor jeugdtraining.

Informatie/contact
Ben je enthousiast en geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan je CV met een motivatie naar [email protected].

Over AMHC Westerpark
AMHC Westerpark is in 2009 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een vereniging met 1500 leden en vier velden. Vanaf komend seizoen zijn dat drie watervelden en één semi-waterveld. AMHC Westerpark is een hockeyvereniging met ambitie, waar sportiviteit en enthousiasme voorop staan. Bij ons is het zaterdag en zondag druk. Het is een vereniging waar de leden zich thuis voelen. Leden van Westerpark zijn trots op hun club, zijn enthousiast en ambitieus. Westerpark is ook een echte club uit Mokum: gezellig, gewoon, waar iedereen elkaar kent.
Trots, Enthousiast, Ambitieus, Mokum: TEAM Westerpark!