homepage WP.JPG
Jeugd Maart
18

Start mixed wedstrijden jeugd zaterdag 20 maart; meld je snel aan bij de appgroep van je mixed team!

Nieuws afbeelding
Als het goed is heeft iedereen inmiddels per e-mail de benodigde informatie ontvangen over de mixed wedstrijden (A t/m F) vanaf aanstaande zaterdag. Heb je niets ontvangen, neem dan even contact op met je teamleider of lijncoördinator.

Appgroep
Sluit je zo snel mogelijk aan bij de appgroep van je tijdelijke mixed team! Dan kunnen er onderling afspraken worden gemaakt over coaching, fluiten etc. Mocht de link die je hebt ontvangen niet direct werken, kopieer 'm dan even in de browser, dan lukt het zeker. Check samen even of alle spelers/ouders 'aan boord' zijn.

Tenue
De teams in het wedstrijdschema die als eerste genoemd worden spelen thuis.
Vergeet niet om ook een donker shirt & sokken mee te nemen als je 'thuis' speelt (in Wp-tenue), en een Wp-shirt & witte sokken als je 'uit' speelt (in donker shirt). 

Wedstrijdschema
In de bijlage hieronder vind je het wedstrijdschema voor zaterdag 20 maart. We publiceren het actuele schema steeds op de site en app onder nieuws zodat je het altijd kunt vinden. (Er zijn intussen wat kleine dingen aangepast, die zijn al aan de betreffende teams doorgegeven. De tijden zijn voor iedereen nog hetzelfde.)

Uitslagen
De coacht geeft de uitslagen meteen na de wedstrijd door aan de lijnco√∂rdinator: a/b/c/d/e8/e6/[email protected] Ook met vragen/opmerkingen, kun je terecht bij je lijnco√∂rdinator.

Veel plezier allemaal de komende zaterdagen (20, 27 maart en 10, 17 april)!