homepage WP.JPG
Jeugd Oktober
6

Train met topper Noor Omrani (Jong-Oranje) tijdens SportWays kamp in de herfstvakantie

Nieuws afbeelding

Ga je met Noor mee op kamp deze herfstvakantie?

Wil jij in de herfstvakantie werken aan jouw hockeyskills en gloednieuwe tricks leren? Tijdens het hockeykamp van SportWays kun jij drie dagen aan de slag met nieuwe hockeytechnieken, zodat jij na de vakantie staat te schitteren op het veld. Met het bezoek van Noor Omrani weet je zeker dat het gaat lukken!

Noor staat elke week op het veld met Den Bosch Dames 1 en speelt bij Jong-Oranje. Deze fanatieke aanvalster vindt keer op keer de goal met haar keiharde backhand. Met Den Bosch Dames 1 won ze afgelopen hockeyseizoen nog goud op de Euro Hockey League 2021 én sleepte ze de landstitel binnen. Noor Omrani komt één dagdeel van het kamp langs, om samen met jou te werken aan jouw hockeyskills.

Het hockeykamp is van 18 tot en met 20 oktober, voor hockeyers van 5 tot en met 13 jaar oud. Ga je met SportWays en Noor mee het veld op deze herfstvakantie? 

Hockeykamp in de herfstvakantie | 18 t/m 20 oktober 2021
♦ Kids, 5 t/m 7 jaar | YoungStars, 7 t/m 9 jaar | Juniors, 10 t/m 13 jaar

15% groepskorting
Ga je met een groep naar het kamp? Meld je dan aan als groep, en krijg 15% korting per persoon! Jouw groep moet uit zes of meer deelnemers bestaan, die allemaal minstens drie hele dagen op kamp gaan. Stuur een mail naar [email protected] met de voor- en achternamen van alle deelnemers en naar welke leeftijdscategorie(ën) jullie gaan. Je ontvangt dan van SportWays een kortingscode, zodat jullie je kunnen aanmelden voor het kamp. Let op! Zorg ervoor dat niemand zich aanmeldt voordat je de kortingscode hebt ontvangen. Je kunt namelijk niet meedoen aan de groepskorting als je al aangemeld bent voor het kamp.

Aanmelden
Meld je hier aan voor het hockeykamp in de herfstvakantie!

Ga je mee het veld op met Noor Omrani tijdens het SportWays Hockeykamp op Westerpark?