homepage WP.JPG
Jeugd Mei
23

CD-evenement op do 30 mei (Hemelvaart) van 14.00 tot 19.00 uur; teams + programma bekend

Nieuws afbeelding
Donderdag 30 mei a.s. is het zo ver: de Lustrum CD-drieluik! Let op tijden zijn gewijzigd! Aanvang 14.00 uur tot ca. 19.00 uur. 

Alle deelnemers hebben inmiddels een e-mail ontvangen met informatie over deze dag en de teamindeling. Mocht je in de teamindeling toch nog kinderen missen, geef dit dan zo spoedig mogelijk door aan [email protected]

De actuele teamindeling, het programma en verdere informatie over dit evenement staat ook op de website achter de inlog (inloggen→club→documenten→jeugd)

Toernooi + keepers
Het CD-evenement bestaat o.a. uit een dubbel-mixed toernooi: jongens en meisjes en selectie en niet-selectie door elkaar. Er kan dan ook niet geruild worden. 
Niet alle teams hebben een keeper. Mocht jouw team geen vaste keeper hebben, dan regelt het team zelf dat iemand zich beschikbaar stelt als keeper en dat keepers outfit aanwezig is (bijvoorbeeld keeperspak wisselen met ander team).
De middag begint om 14 uur. Iedereen speelt 4 wedstrijdjes van 20 minuten. Als je even geen wedstrijd speelt kan je meedoen aan een spel op het trainingsveld en is er een Goaly van Picnic. Vervelen is dus zeker niet nodig! 

Outfit
Elk team heeft een eigen kleur (zie teamindeling). Zorg dat je een leuke (simpele) outfit met je team regelt in deze kleur (in ieder geval duidelijk voor de scheidsrechters).

Ouderhulp
Het is belangrijk dat elk team zelf zorgt voor:
een coach;
een scheidsrechter;
een ouder voor de bardienst 
Voor de bardienst horen wij graag wie de taak op zich neemt.
Een aantal ouders heeft zich al eerder opgegeven als hulpouder. Het zou fijn zijn als je dit nogmaals wil doen. Graag mailen naar [email protected].

In de Westerpark app kan je de andere teamleden vinden onder Meer→Zoek leden. Je kan dan bijvoorbeeld een groepsappje aanmaken om o.a. een scheidsrechter en outfit af te stemmen.

Kaartje
Voor deelname aan dit lustrumevenement vragen wij een bijdrage van € 5,- per deelnemer. Dit bedrag is voor limonade, popcorn, pizza en een ijsje. Graag voor donderdag 30 mei a.s. een kaartje kopen aan de bar in het clubhuis! 
Als je geen training of thuiswedstrijd meer hebt, kan het natuurlijk ook nog op de dag zelf. Maar niet vergeten...

Kom graag kijken, de teams aanmoedigen, een drankje doen en helpen bij de organisatie! Vele handen maken licht werk en hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Wij hebben er zin in en zien jullie graag op donderdag 30 mei!

De lustrumcommissie