homepage WP.JPG
Algemeen Mei
17

UITNODIGING: Vier het AMHC Westerpark Lustrum mee op 15&16 juni a.s.

Nieuws afbeelding
Beste Westerparker,

Nog een kleine maand en dan is het zover: het Grote AMHC Westerpark Lustrum Weekeinde! 

Op zaterdag 15 & zondag 16 juni viert de mooiste hockeyclub van Amsterdam en omstreken zijn tiende verjaardag. In 2009 was er geen clubhuis, waren er geen velden en geen 1.500 leden. Maar wél een handjevol vrijwilligers boordevol enthousiasme en ambitie. Onvoorstelbaar dat het nog maar zo kort geleden is…
Kortom: dat moet gevierd worden! Hieronder lees je meer over het programma van het Lustrum Weekeinde.

Programma zaterdag 15 juni
14:00 uur inloop
14:45 uur wedstrijd AMHC Westerpark – NHC De Batavieren
16:30 uur officiële opening + borrel + diner + feest
21:00 uur einde

Programma zondag 16 juni
13.00 uur start familietoernooi + vaderdag shoot-out + borrel + BBQ
18.00 uur einde
Meer informatie over het familietoernooi en aanmelden via deze link (clubnieuws op website en app).

De Batavieren komen & Knotshockey
Op zaterdag 15 mei is iedereen vanaf 14.00 uur van harte uitgenodigd om te komen kijken als het speciale AMHC Westerpark Lustrum T.E.A.M. ten strijde trekt tegen de oud-internationals van NHC De Batavieren!
Tegelijkertijd is er voor de kinderen een zeskamp, een opblaasveld voor knotshockey, een Goaly en een springkussen. Laat je schminken (als een groene haas).

Opening & Silent Disco
Om 16.30 uur is de officiële opening van het lustrumfeest – in bijzijn van de gemeente (o.a. wethouder Onderwijs&Sport Simone Kukenheim), ereleden, sponsoren, de buren op Spieringhorn en voorzitters van andere hockeyclubs.
Het feest kan beginnen. Er is een optreden van de speciale lustrumband en op veld 2 kun je – ná de wedstrijd tegen de Batavieren – los op de groovy tunes van de Silent Disco.

Kraampjes & Rollende Keukens
Speel mee met het Rad van Fortuin van Picnic en maak kans op mooie prijzen. Koop je stick of tenue met korting in de stand van kledingsponsor Sportpaleis. Of schaf voor een prikkie bij de Westerpark Lustrumkraam je lustrumartikelen aan (duurzame bidon, clubcap, Westerparkballen of WalterWallet). 
Borrel & Bitterballen wordt verzorgd door het Barteam. 
De Rollende Keukens zijn aangerukt voor het diner. Kom naar de Ducktruck voor bapao met geconfijte eend. Of ga naar de wagens van Arthur & Bennie voor tandoori gerechten, risotto met asperges en citroen, bouillabaisse, frietjes of hamburgers. 
Voor toe IJs van Luud.

Familietoernooi & vaderdag shoot-out
Op zondag 16 juni is het tijd voor het traditionele AMHC Westerpark familietoernooi, georganiseerd door Ilco Kemmere en Bart Scheeren. Meld je team aan via [email protected] voor een dag vol sport & spel (meer info over aanmelding via deze link). Er zijn prijzen voor het beste team, voor de winnaar van de vaderdag shoot-out en voor het team met het leukste tenue. Catering is deze dag geheel in de bekwame handen van Luud & Co.
Sport, spel, springkussen, BBQ, zon: wat wil je nog meer? 

Tot 15&16 juni!

De Lustrumcommissie