homepage WP.JPG
Algemeen Oktober
28

Nieuwsbrief AMHC Westerpark najaar 2019

Nieuws afbeelding

Beste Westerparkers,

De nieuwsbrief dit najaar in een nieuw jasje!
Het gaat goed met onze mooie club. Veel jeugdteams hebben met de voorcompetitie een vliegende start gemaakt; voor hen is het alweer tijd voor de herfstcompetitie.
Bij de senioren valt Dames 1 op. Na hun kampioenschap vorig seizoen in de 2e Klasse blijken ze ook in de 1e Klasse een geduchte tegenstander: ze staan tweede. Ook Heren 1 gaat als een speer, met een comfortabele eerste plek in hun klassement.
Wat ook opvalt is de verbinding die deze twee teams zoeken met de jeugd (onderstaand meer hierover). Senioren van andere teams melden zich ook steeds vaker voor vrijwilligersklussen. Hulde!

Het is geweldig hoeveel mensen zich inzetten voor de club. Om hen te bedanken, organiseerde het bestuur in september een gezellige vrijwilligersborrel-in-franse-stijl met jeu de boules competitie. Een week daarvoor waren senioren Ghislaine Meertens en Sanne Redeker vanwege hun grote inzet voor de club geëerd met een Bronzen Haas. Er zijn gezellige TD’s, er ligt een nieuw waterveld, Westerpark heeft maar liefst 57 jeugdleden die training geven aan jongere teams en er wordt gewerkt aan de oprichting van een jeugdbestuur: het gaat kortom goed met de leukste club van Amsterdam.

Wil je meer weten over de toekomst van de club én kans maken op een mooie prijs? Kom dan op 20 november naar de Algemene Ledenvergadering en speel mee met de ALV Bingo!

Het bestuur