homepage WP.JPG
Algemeen December
6

Doneer en draag bij aan Merel's herstel na een hockey-ongeval

Nieuws afbeelding
Beste Westerparkers,

Graag vragen wij jullie aandacht voor onderstaand verhaal van mede-Westerparker Merel Merkelbach (31 jaar en speelde voor het laatst in Dames 5) over haar hockey-ongeval en voor het supporten van haar fundraising op weg naar herstel. Uiteraard heeft AMHC Westerpark een algemene donatie gedaan.

"Twee jaar geleden heb ik een hockeybal tegen mijn hoofd gekregen bij een uit-wedstrijd. Helaas bleek het niet alleen een groot ei op mijn hoofd te zijn, maar heb ik traumatisch hersenletsel opgelopen. Vandaag de dag ben ik nog steeds niet genezen: ik ervaar dagelijks zware hoofdpijnen en werk zeer beperkt. In Nederland heb ik al veel hulp mogen ontvangen, echter vaak maar met beperkt of tijdelijk resultaat.

Gelukkig kom ik nu in aanmerking voor een behandeling in Amerika waardoor ik grote kans heb op blijvend herstel. Helaas worden de kosten voor deze behandeling, 15.000 euro, niet vergoed door de zorgverzekeraar. Daarom is mijn lieve vriend een fundraising gestart. Best een beetje spannend om hulp te vragen, maar inmiddels ben ik de schaamte voorbij.

We zouden het fantastisch vinden als je deze actie wil supporten. Dit kan door te doneren via https://www.whydonate.nl/fundraising/merel-naar-cfx-utah

Delen via social media zou ook erg fijn zijn. Het bericht hiervoor vind je op de Facebook pagina van AMHC Westerpark. 

Hopelijk leidt dit ertoe dat ik weer zo snel mogelijk met jullie op het hockeyveld sta :)

Mijn dank is heel groot!"

Groeten,
Merel