Opening veld5 groepsfoto.jpg

Trimhockey voor senioren

Trimhockey is - anders dan de naam doet vermoeden - regulier hockey, maar dan zonder de verplichting van een zondagcompetitie. De trainingen zijn op maandagavond, en je bekijkt per week of je erbij bent. Kun je een keer niet, geen punt. De groep is echter zo gezellig, dat je geen week wilt missen!

- proeftrainingen op de 1e 2 maandagen van de maand
- meedoen met een training kan echt alleen via aanmelding via het inschrijfformulier op de website. Dat is vrijblijvend (je betaalt nog geen entreegeld).

Lekker begin van de week 
Er wordt elke maandagavond getraind van 20.00-21.30 uur. Het hele jaar door. Na de training is de bar open!
De opbouw van de training is verantwoord, voor zowel de ervaren als de onervaren sporter. We beginnen met een warming-up (warmlopen en inspelen), gevolgd door een carroussel met oefeningen. Als afsluiting wordt er een onderlinge wedstrijd gespeeld, waarbij het vooral gaat om het spelen en laten spelen en winnen niet het belangrijkste is.

AMHC Westerpark doet op maandag mee aan een onderlinge competitie tegen andere trimhockeyteams. Om mee te kunnen doen aan deze competitie, heb je hockeyervaring nodig en train je al een tijd mee.
Als er een wedstrijd wordt gespeeld gaat de training voor de trimmers gewoon door.

Alle hockeyniveaus komen tot hun recht
Trimhockey is uitdagend voor ervaren hockeyers. Ook voor beginners is het een manier om kennis te maken met het hockeyspel. Het kan een opstap zijn naar een regulier hockeyteam. Je verbetert hoe dan ook je conditie. Onder begeleiding van onze ervaren trainers leer je de beginselen van hockey of verfijn je juist je techniek.
 
Heren en dames gemixt
De huidige groepen trimhockeyers is een mix van heel verschillende mensen:
- Ouders van hockeyende kinderen die  enthousiast geworden zijn en het spel zelf ook willen spelen.
- Oud-spelers die in het weekend niet meer willen of kunnen spelen maar het spel niet kunnen missen.
- Startende hockeyers, die het spel graag willen leren 
- Veteranen die het leuk vinden om te blijven spelen en waarvan de beginners veel kunnen leren. 
De leeftijd van de trimmers varieert van 18 tot 65+ jaar. Door de gemengde samenstelling van de groepen is trimhockey ook een van de weinige sporten waar je als man en vrouw samen kunt sporten. 
 
Doe vrijblijvend een keer mee met trimhockey!
Wil je graag een keer meedoen, dan kan dat. Je mag twee proeftrainingen doen voordat je besluit of het iets voor je is. 
Graag inschrijven via deze website (lidmaatschap > inschrijfformulier). Dit is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Je wordt vervolgens uitgenodigd voor de eerstvolgende proeftrainingen. Deze zijn op elke eerste en tweede maandag van de maand.
Meer informatie over de contributie klik hier.