homepage WP.JPG
Nieuwsafbeelding
Senioren

StickFit gaat door met aangepaste tijden!

22-1 Ondanks de avondklok kunnen de (jong)senioren, veteranen/veterinnen en trimmers gelukkig toch blijven sporten bij AMHC Westerpark.
Weliswaar in aangepaste vorm, d.w.z. met individuele hockeyoefeningen in combinatie met kracht en conditie. Dit doen we in 2-tallen en in carrouselvorm. Kortom: Stickfit!

LET OP: de tijden zijn gewijzigd!  We trainen nu op

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Corona-update #11: we gaan door, ondanks de avondklok!

21-1 Beste Westerparkers,
Zoals het er naar uit ziet, gaat vanaf dit weekeinde een avondklok in: tussen 20.30 - 04.30 uur mag je niet meer op straat komen. Wat betekent dat voor de trainingen?
Jeugd Als je training vóór 20.00 uur is afgelopen blijft alles zoals het is; als je meteen na de training vertrekt moet je in staat zijn om vóór 20.30 uur thuis te zijn. Er zijn een paar

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

De winterbijdrage jeugd A t/m 8E wordt gefactureerd via ClubCollect

21-1 Helaas door omstandigheden kunnen we dit jaar niet in de zaal hockeyen, maar gelukkig is het wel mogelijk om te blijven trainen en spelen. De interne clubcompetitie is weer begonnen en alle jeugdteams zijn volop aan het trainen.
Zoals half december al gecommuniceerd is, wordt de winterbijdrage van 70 euro voor de A t/m 8E teams in januari gefactureerd via ClubCollect. De komende dagen

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Onderlinge wintercompetitie jeugd

10-1 Onderlinge wintercompetitie jeugd Vanaf zaterdag 16 januari gaan we met alle jeugdteams (F t/m A) weer van start met een nieuwe onderlinge competitie. Helaas nog geen echte competitie tegen andere clubs, maar het alternatief is voor de winterstop goed bevallen. Om iedereen lekker in beweging te houden en rekening houdend met de winterkou, hebben we bij een aantal categorieën gekozen voor een an

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

We gaan het veld weer op!

4-1Wij wensen alle Westerparkers een gezond, sportief en groen 2021!
Jeugd De 8E t/m A jeugd start deze week (vanaf maandag 4 januari) met de trainingen op het veld. De F en 6E teams trainen vanaf maandag 11 januari. Zie ook bericht Winterhockey.
Kleed je goed aan tegen de kou Doe laagjes en/of thermokleding aan en handschoentjes. Je ontvangt tijdig bericht bij afgelastin

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Vacature voorzitter AMHC Westerpark: meld je aan voor 31 januari 2021!

29-12 Vacature: voorzitter AMHC Westerpark
Tijdens de ALV in augustus werd het al aangekondigd: Floris Harm stopt aan het eind van dit seizoen als voorzitter van Westerpark. Wil jij hem opvolgen? Meld je dan aan vóór 31 januari!
Waarom 31 januari? Dat heeft te maken met de procedure. De clubvoorzitter wordt benoemd door de leden, tijdens de Algemene Ledenvergadering. Als er mee

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Senioren

Schrijf je in voor StickFit met je hockey-buddy!

29-12 Wil je eindelijk weer een stick vasthouden en aan je conditie werken? Schrijf je dan nu in (via de WP-agenda) voor hockey-bootcamp: StickFit!
Let op: vanaf maandag 4 januari vervallen de trainingen voor breedteteams (jong)senioren en veteranen/veterinnen, zoals we die de afgelopen maanden hebben gehad. In plaats daarvan organiseert Westerpark StickFit.

- Wat: een

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Registratieplicht AMHC Westerpark voor spelers en begeleiders

9-10 Onze club is vanwege COVID-19 verplicht de bezoekers op onze hockeyclub te registreren. Bij eventuele coronabesmettingen kunnen we snel en accuraat reageren en meewerken aan contactonderzoek van de GGD.
We proberen het zo makkelijk mogelijk te maken voor onze spelende leden, begeleiders en regelouders.
Registratie gebeurt op twee manieren Spelers: Alle spelers melden via

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

CORONA-RICHTLIJNEN AMHC Westerpark jeugd en senioren

13-8 Aangepaste corona-richtlijnen AMHC WESTERPARK (jeugd en senioren) Sinds 1 juli zijn de corona richtlijnen van het RIVM versoepeld. Dat heeft grote gevolgen voor de manier waarop we vanaf die datum kunnen trainen en spelen. Daarom heeft AMHC Westerpark een nieuw protocol gemaakt dat vanaf 1 juli 2020 ingaat. LET OP: DIT PROTOCOL IS OP EEN AANTAL PUNTEN GEACTUALISEERD. Het is veel inform

Lees verder