header.jpg
Senioren

D1 én H1 op winst: TD groot feest

26-9

Onze topteams gaan goed: afgelopen zondag won Dames1 overtuigend met 7-1 van Hoorn. Heren1 maakte het feest compleet door in de laatste minuut met 3-2 van Hoorn te winnen.  Daar werd flink op geproost tijdens de TD Pokemon Go West: het was het nog lang gezellig in onze Poke-gym!  ...

Jeugd

Coach-de-coach-avond (verplicht)

26-9
Bij de start van het nieuwe seizoen hoort een coach-de-coach avond. Dit is een verplichte avond voor alle coaches (ook als je al in een vorig seizoen coach bent geweest).  
De avonden zijn als volgt ingedeeld:
* Maandag 3 oktober, 20.00 uur: jongste jeugd coaches, dus F, E en 8-tal D (door Stijn Schellart - [email protected])
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Nieuwsbrief september 2016

24-9 Het seizoen is begonnen! Iedereen lijkt zijn draai weer te vinden en het bruist in het clubhuis. Er is weer veel te melden in deze nieuwsbrief, maar belangrijkste dat nu speelt is toch wel het missende vierde veld. 
Klik voor de nieuwsbrief van september 2016 :    • Van het bestuur • Barhoofden gezocht • Contract Rabobank getekend • Meld ...

Senioren

25/9: TD Pokemon Go West

23-9 A.s. zondag is het eerste TD van dit seizoen, Pokémon Go West! 
Inclusief BeerPokéPong en een Pokémon Kleurplaten wedstrijd. Daarnaast is onze DJ line-up van buitengewoon hoogstaand niveau. Dus genoeg redenen om jezelf in gepaste stijl te kleden en mee te feesten!
Het wordt a.s. zondag 22 graden met inbegrip van een waterig zonnetje, ideaa...

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Groene munten geldig tot 1 oktober

16-9De groene munten, die gebruikt werden in het tijdelijke buitenclubhuis, zijn geldig tot 1 oktober. Er vindt geen restitutie plaats op reeds gekochte munten.

...

Jeugd

Nog beperkt plek voor jongens bij d

13-9 Er zijn nog enkele  plaatsen voor jongens bij de mini's  beschikbaar!
Ben je geboren tussen 1-10-2009 en 30-09-2010 en heb je zin in hockey (op de zaterdagochtend), schrijf je dan nú in via het inschrijfformulier 


...

Algemeen

Examen clubscheidsrechter

28-8 Samen met de KNHB arbitrage coördinator (Dick Hollander) wordt een nieuwe clubscheidsrechter examen gehouden in ons clubhuis op:
- Dinsdag avond, 4 oktober, om 19:30
- Donderdag avond, 3 november, om 19:30

Na het behalen van het examen ontvang je een scheidsrechters kaart halen, waarmee je gerechtigd bent om wedstrijden te fluiten.

...