homepage WP.JPG
Nieuwsafbeelding
Sponsoring

Nieuwe Westerpark tenue verkrijgbaar jeugd! Kom naar de clubavond bij Hockey District dinsdag 18 aug

11-8Kom naar de clubavond op dinsdag 18 augustus van 18.00 tot 21.00 uur bij onze nieuwe sponsor Hockey District en scoor je nieuwe Westerpark tenue (gratis clubsokken)!
Ook mooie aanbiedingen op de nieuwe en oude collectie sticks, schoenen etc. Zie voor meer informatie de flyer van Hockey District voor de jeugd in de bijlage.
Lees verder

Nieuwsafbeelding
Sponsoring

Nieuwe Westerpark tenue verkrijgbaar senioren! Kom naar de clubavond bij Hockey District dinsdag 18

11-8Kom naar de clubavond op dinsdag 18 augustus van 18.00 tot 21.00 uur bij onze nieuwe sponsor Hockey District en scoor je nieuwe Westerpark tenue (gratis clubsokken)!
Ook mooie aanbiedingen op de nieuwe en oude collectie sticks, schoenen etc. Zie voor meer informatie de flyer van Hockey District voor de senioren in de bijlage.


Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

GEEN trainingen voor alle D/E/F teams 10 t/m 14 augustus ivm de warmte

7-8In verband met het warme weer zijn er GEEN trainingen van 10 t/m 14 augustus (week 33) voor alle D, E en F teams.
Alle A, B en C teams trainen van 10 t/m 14 augustus in de ochtend van 8.30 tot 9.30 uur. Zie het trainingsschema op de site of in de app. Neem meerdere gevulde bidons mee en smeer je voor de training in met zonnebrandcrème. 
Let op: We zien iedereen weer gra

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Belangrijke avonden clubagenda en start trainingen jeugd en senioren

30-7 Clubagenda start seizoen; noteer vast in je agenda! augustus ma 17 aug 20 uur: coach-de-coach selectie- en opleidingsteams jeugd (D t/m A) di 18 aug 20 uur: teamleidersavond jeugd (met extra instructies Westerpark app) wo 19 aug 18 uur: kennismakingsbijeenkomst mini-trainers wo 19 aug 20 uur: aanvoerdersbijeenkomst senioren do 20 aug 20 uur: scheidsrechtersavond 11-tallen jeugd (D t/m A)

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Hockey

Trainingsschema jeugd seizoen 2020-2021 ONLINE (onder voorbehoud)

3-7 LET OP! Het hoofdschema voor de trainingen is onder voorbehoud.  We zijn afhankelijk van onze veldcapaciteit en de schoolroosters van onze (jeugd)trainers. Met name moeten wij rekening houden met de college-spreiding bij de hogescholen en universiteiten komend schooljaar in verband met het corona-virus.  Het schema is zo ingedeeld dat op veld 1 (zand) maar 1 x getraind wordt door een

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Nieuwsbrief AMHC Westerpark juli 2020 (einde seizoen)

3-7Link naar de nieuwsbrief: https://mailchi.mp/b8656cb9c663/nieuwsbrief-amhc-westerpark-juli2020
Beste Westerparkers,
Samen. Het is het woord waar Rutte de afgelopen maanden in zijn persconferenties geen genoeg van kon krijgen: "We doen het samen”. Bij Westerpark zeggen we dat al jaren. En terecht. De vereniging, dat zijn wij samen. Wij: jeugd, senioren, ouders, aanha

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Ons clubhuis is weer open! Barmedewerk(st)ers gezocht per half augustus

2-7 Ons clubhuis en de bar is weer open!
Wij zijn op zoek naar barmedewerk(st)ers (18+) in ons gezellige clubhuis per half augustus. Dagen en tijden in overleg.
Ben jij enthousiast, flexibel en representatief ? Jij kunt, na een korte inwerkperiode, goed zelfstandig werken en je zorgt tijdens jouw dienst voor het beheer van de bar (facilitair en logistiek) en het clubhuis van AM

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

AANGEPASTE CORONA-RICHTLIJNEN AMHC Westerpark jeugd en senioren per 1 juli

30-6 Aangepaste corona-richtlijnen AMHC WESTERPARK (jeugd en senioren) Per 1 juli worden de corona richtlijnen van het RIVM versoepeld. Dat heeft grote gevolgen voor de manier waarop we vanaf die datum kunnen trainen en spelen. Daarom heeft AMHC Westerpark een nieuw protocol gemaakt dat vanaf 1 juli 2020 ingaat. Het is veel informatie, maar het is belangrijk dat iedereen de inhoud goed doorneemt

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Algemene Ledenvergadering verplaatst naar dinsdag 25 augustus 20.00 uur

4-6 Beste Westerparkers,
In een normaal jaar houdt de vereniging altijd aan het einde van het seizoen een Algemene Ledenvergadering, waar het bestuur onder andere de begroting voor het volgende seizoen aan de leden voorlegt. Ook dit jaar stond de ALV gepland, om precies te zijn op 17 juni.
Maar dit is geen normaal jaar, dat hoeven we jullie niet uit te leggen. Daarom heeft het

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Informatie teamindeling jeugd seizoen 2020-21 (deel 2) en belangrijke data trainingen

23-5 Jeugdleden A t/m Mini Dit seizoen eindigt anders dan andere jaren en het volgende seizoen begint ook anders: zo trainen we met álle teams langer door en zullen we eerder starten met het nieuwe seizoen, en is de Witte Rookdag op zaterdag 27 juni voor een deel van de teams. 
In de bijlage is een uitgebreid overzicht opgenomen van de trainingen en activiteiten de komende maanden en

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Fietsroute door het Westerpark + fietspad Arlandaweg (bij Sloterdijk) afgesloten

30-4Fietsers let op!  Tot en met woensdag 30 september 2020 is het Brettenpad tussen de Polonceaukade en de Molenwerf in het Westerpark afgesloten. Je kan via het schelpenpad (langs de volkstuintjes) omrijden.
Ook is het fietspad langs de Arlandaweg (bij Sloterdijk) tot september gedeeltelijk afgesloten (omleiding via het Belastingkantoor).
Om deze omleidingen te omzeilen,

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

SportWays hockeykampen in herfstvakantie op AMHC Westerpark

25-2SportWays hockeykampen: nergens leer je zoveel tijdens één kamp!
Ben je READY voor de SportWays dagkampen? Ga in herfstvakantie aan de slag met de backhand of perfectioneer jouw basishouding... Alle kampen zijn zorgvuldig afgestemd op jouw leeftijd en wensen (lees hier meer). Jij komt gegarandeerd als betere hockeyer thuis. Tot snel bij één van onze hockeykampen!

Lees verder