homepage WP.JPG
Nieuwsafbeelding
Algemeen

Update van het bestuur: voorbereiden op de gevolgen van het coronavirus voor onze club

27-3 Beste Westerparkers,
Allereerst hopen we natuurlijk dat jullie allemaal nog in goede gezondheid verkeren en mochten jullie zelf ziek zijn of zijn geweest, dan wensen we jullie uiteraard het allerbeste toe.
Nogmaals, het zijn vreemde tijden. We hebben te maken met een situatie zoals we die nog niet eerder hebben meegemaakt. Het heeft impact op ons allemaal en op all

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Challenge 2 van Westerpark Dames 1

26-3 Challenge nummer 2 van Helen Westerpark Dames 1
Bekijk het filmpje van Helen op  YouTube  of kijk op Instagram Dames 1 (westerparkdames1) of Insta Westerpark (amhcwesterpark). 
Kun jij dit ook? Of heb jij zelf een leuk idee? Laat het ons zien in een filmpje.  Tag westerparkdames1 in je verhaal/bericht op Insta of mail je filmpje naar 

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Challenge 1 van Westerpark Dames 1

24-3 Challenge nummer 1 van Sietske Westerpark Dames 1
Bekijk het filmpje van Sietske op YouTube of kijk op Instagram Westerpark. Kun jij dit beter dan Sietske? Laat het ons zien in een filmpje. Tag westerparkdames1 in je verhaal/bericht op Instagram of mail je filmpje naar [email protected] .Lees verder

Nieuwsafbeelding
Sponsoring

20% korting bij Sportpaleis.nl voor leden van AMHC Westerpark

24-3 Bericht van Sportpaleis:
STAY AT HOME  Shop op je gemak in onze webshop www.sportpaleis.nl en blijf thuis!  Tot en met zondag 29 maart kun je shoppen met 20% korting. 
Blijf gezond. Allemaal veel sterkte in deze periode.

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Doe mee met de challenges van Dames 1!

23-3 Houd Westerpark Instagram en de app in de gaten voor het 1e challenge filmpje van Dames 1. Doe jij onze dames na? Oefen goed thuis en laat jouw skills zien! Het beste, maar ook het meest creatieve filmpje laten we zien op Westerpark Instagram en de app (uiteraard na toestemming). 
Tag westerparkdames1 in jouw Insta verhaal/bericht of mail je filmpje naar [email protected]

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Lichtpuntjes in donkere tijden

19-3 Beste Westerparkers,
Het zijn onwerkelijke tijden. School, afspraken voor werk, een avondje uit, een hockeytraining: wat een week geleden nog zo vanzelfsprekend was, is door het coronavirus op zijn kop gezet.
Gelukkig heeft de meerderheid van ons alleen op die manier last van het virus. Voor degenen die mensen in hun omgeving hebben die besmet zijn geraakt, of die

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Opnieuw extra maatregelen corona-virus: sportclub op slot!

15-3 Beste Westerparkers,


Zoals niemand ontgaan zal zijn, zijn er nog strengere maatregelen genomen om de verspreiding van het corona-virus af te vlakken. Scholen, horeca en sportclubs zijn sinds vanavond 18 uur allemaal gesloten. Aanvullende maatregelen worden niet uitgesloten.
Dit betekent dat onze hockeyvereniging in ieder geval ook tot en met 6 april a.s. op slot is

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Effect corona-maatregelen voor onze hockeyclub

12-3 Beste Westerparkers,


De zojuist door de overheid afgekondigde maatregelen omtrent het corona-virus zijn ook van grote invloed op de hockeycompetitie en evenementen die met hockey te maken hebben.


Dat betekent  met onmiddellijke ingang (dus ook al vanmiddag/vanavond) :
Geen trainingen Geen competitiewedstrijden Geen TD

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Nieuwsbrief AMHC Westerpark maart 2020

12-3 Beste Westerparkers,
Welkom terug! Lees hier de kersverse nieuwsbrief. Na de lange winterweken van zaalcompetitie of winterstop, mogen we de wei weer in. Het is mooi om te zien hoe het leven op de club de afgelopen dagen weer opbloeide, met dezelfde uitbundigheid waarmee de narcissen de afgelopen weken uitkwamen.
Niet dat de vereniging stil lag de afgelopen ma

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Clubtenue nodig? Opgelet: niet alle maten zijn meer verkrijgbaar

10-3 Het sponsorcontract met onze vaste kledingleverancier, Sportpaleis, loopt deze zomer af. Verlenging is mogelijk. Ook is het mogelijk dat we wisselen van kledingsponsor. Op dit moment onderzoekt de sponsorcommissie hoe concurrerend andere leveranciers zijn. 
Het kan dus zijn dat we ter zijner tijd van kledingsponsor wisselen; Sportpaleis is hiervan op de hoogte. Om te voorkom

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Fietsroute door het Westerpark tussen Polonceaukade en Molenwerf afgesloten (omleiding)

8-3Fietsers let op! Vanaf maandag 9 maart tot en met woensdag 30 september 2020 is het Brettenpad tussen de Polonceaukade en de Molenwerf in het Westerpark afgesloten. Je kan via de omleiding richting de kinderboerderij in het park, daarna naar links over het schelpenpad langs het spoor en aan het einde word je vanzelf weer naar het fietspad geleid (langs het kerkje).
Fiets altijd

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Coronavirus update KNHB: voorlopig geen handshake, gebruik een alternatief

5-3 De KNHB geeft op haar website aan dat de hockeycompetitie gewoon doorgaat en raadt hockeyers en hockeyfans aan om extra op te letten op de basishygiëne.
* Was je handen regelmatig met water en zeep (tenminste 20 seconden) * Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog * Gebruik papieren zakdoekjes * Geef elkaar geen hand/knuffel/zoen
Aanvullend advies K

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Seizoen 2020-2021: inschrijven en opzeggen vóór 1 mei 2020

2-3 Inschrijven seizoen 2020-2021 Voor volgend seizoen kun je je inschrijven voor elke leeftijdscategorie. Wegens de grote animo voor AMHC Westerpark moeten wij in de meeste categorieën loten (met name bij de meisjes in de jongste jeugd: F en E). Bij de mini's (meisjes en jongens) is nog plek! Schrijf je snel in. Meer informatie hierover staat in ons  plaatsingsbeleid .

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

SportWays hockeykampen in de mei- en herfstvakantie op AMHC Westerpark

25-2 SportWays hockeykampen: nergens leer je zoveel tijdens één kamp!
Ben je READY voor de SportWays dagkampen? Pak je agenda er alvast bij, want de data van de leukste en leerzaamste hockeykampen voor 2020 zijn bekend! Ga in de mei- en herfstvakantie aan de slag met de backhand of perfectioneer jouw basishouding... Alle kampen zijn zorgvuldig afgestemd op jouw leeftijd en wensen

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Hockey

Westerpark zoekt per direct een ervaren (jeugd)trainer en voor komend seizoen een keeperstrainer

7-2 AMHC Westerpark zoekt per direct een ervaren (jeugd)trainer en voor komend seizoen een keeperstrainer  Training geven bij Westerpark: plezier in hockey, een enthousiaste en gezellige trainersgroep, prima vergoeding en uitstekend bereikbaar.
Westerpark is een jonge en snel groeiende vereniging in Amsterdam West. In 10 jaar zijn we gegroeid tot een echte familieclub me

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Hockey

Westerpark zoekt per direct: assistent-trainer Heren 1 en trainer/coach Jong Dames 1

7-2 AMHC Westerpark zoekt per direct een assistent-trainer voor Heren 1 en een trainer/coach voor Jong Dames 1 Training geven bij Westerpark: plezier in hockey, een enthousiaste en gezellige trainersgroep, prima vergoeding en uitstekend bereikbaar.
Westerpark is een jonge en snel groeiende vereniging in Amsterdam West. In 10 jaar zijn we gegroeid tot een echte familieclub met 1.

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Training- en wedstrijddagen jongste jeugd en junioren seizoen 19-20

10-10Een handige kalender van  alle training - en wedstrijddagen voor de jeugd voor het seizoen 2019-20: zie bijlage
Voor de invulling van dit schema (dus op welke tijden je traint of speelt) verwijzen we naar het  wedstrijdschema  en het  trainingsschema . Deze zijn ook te vinden op de Westerpark app.
Heb je vragen over de jaarplanning, mail d

Lees verder