homepage WP.JPG
Nieuwsafbeelding
Jeugd

Stakingsclinic vrijdag 31 januari bijna vol! Schrijf je nog snel in (voor 8E en D-teams)

23-1 NOG MAAR EEN PAAR PLEKJES VRIJ! 
Stakingsclinic Westerpark vrijdag 31 januari
Op vrijdag 31 januari gaan in heel Nederland alle meesters en juffen staken. Dat betekent een extra vrije dag! Voor jullie heel erg leuk, maar voor jullie ouders misschien wel wat lastig. Gelukkig kunnen wij jullie opvangen!

Deze vrijdag staat bij ons volledig in het teken

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Start veldtrainingen lentecompetitie jeugd in week 7 (10 t/m 13 feb) en senioren in week 9 (24 feb)

21-1 Start veldtrainingen jeugdteams + vaste keepers De veldtrainingen voor  alle  jeugdteams en voor de vaste keepers in de lentecompetitie starten in de week vóór de voorjaarsvakantie (maandag 10 t/m donderdag 13 februari). Deze trainingen zijn volgens het reguliere (hoofd)schema .  Vrijdag 14 februari zijn er geen trainingen. 
Let op! De

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Vacature barmedewerk(st)er voor de dinsdagavond in ons clubhuis

21-1 Wij zijn op zoek naar een barmedewerk(st)er (18+) voor de dinsdagavond in ons gezellige clubhuis, die ook bereid is af en toe op andere dagen in te vallen.
Tijden: van 19.00 uur tot ca. 23.30 uur Periode: maart t/m half juni 2020
Wij zoeken een persoon die als gastheer/vrouw enthousiast, flexibel en representatief is. Jij kunt, na een korte inwerkperiode, g

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Het was gezellig druk tijdens de Westerpark Nieuwjaarsborrel met Pubquiz op 11 januari

20-1 Pubquiz Teams knokten tegen elkaar tijdens de allereerste Westerpark Pubquiz, die door Heren 3 knap in elkaar gezet was. De quiz werd voorafgegaan door een benefietwedstrijd voor Merel en het afscheid van clubhuismanager Luud.
Samen proostten we op het nieuwe jaar. Voor wie niet bij de nieuwjaarsborrel kon zijn: de beste wensen voor een sportief 2020!
Foto's van d

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Donatie Schipholfonds aan AMHC Westerpark voor hockeymaterialen

9-1Westerpark valt in de prijzen! Met dank aan A-coördinator Jacques Spaans (op de foto rechts) en bestuursleden Pieter de Vries Robbé en Maarten van Essen (op de foto links), die een subsidieaanvraag deden bij het Schipholfonds voor trainingsgoaltjes, veldafscheiders, trainingsballen, keepersmaterialen, noem maar op. Top gedaan, heren!
Het Schipholfonds stimuleert sportief

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

De (semi-)watervelden worden vanaf heden niet meer gesproeid

30-12 Vanaf heden gaat de beregening in de wintermodus. 
Dit betekent dat de (semi-)watervelden, oefenveld 1E, veld 2, 3 en 4, niet meer gesproeid mogen worden. 
Een zand- en semiwaterveld (veld 1 en 2) mogen bij vorst gebruikt worden, doch bij iedere vorm van winterse neerslag en opvriezing mogen deze niet betreden worden. Het gebruik van een droog

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Contributie te laat betaald = 40 euro administratiekosten

16-12 Geen bericht gehad over contributie? Als je geen bericht hebt ontvangen van ClubCollect inzake de contributiefactuur en geen mail van de penningmeester over de contributie, dan heeft ClubCollect niet je juiste contactgegevens; stuur dan z.s.m. een mail naar [email protected] zodat we je alsnog een contributiefactuur kunnen sturen.
Heb je wel bericht ontvan

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Afscheid van Luud: het interview

15-12

Ruim 2,5 jaar heeft Luud de Haas de scepter gezwaaid over het clubhuis van Westerpark. Ze is de eerste die dat heeft gedaan en onder haar is het clubhuis gegroeid tot wat het nu is; een frisse, gezellige plek, waar kinderen na de wedstrijd een tosti eten en de  senioren lekker komen borrelen . 
‘En niet te vergeten de feesten voor de senioren, de T

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Hockey

Plannen van de Technische Commissie Jeugd

15-12 Voor alle teams zit de eerste helft van de competitie erop. Met doorgaans goede resultaten en veel hockeyplezier. Zo speelt JA1 voor het eerst in de clubhistorie op regionaal niveau in de subtop en is de sfeer op de velden van Westerpark zoals we die allemaal graag zien: gezellig.


In tien jaar hebben we met Westerpark al veel bereikt. Maar als club hebben we ambitie, dus

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Afscheid van Bas en Aleid

15-12 Afscheid van Bas Vaessen en Aleid Doodeheefver (verantwoordelijk voor portefeuille Jeugd in het bestuur)


Hoe lang zijn jullie al verbonden aan Westerpark?
Anna en Suus zijn in 2013 bij de mini's gekomen. 


In welke teams spelen jullie kinderen?
Anna C2, Suus C1. Broertje en zusjes van Anna en Suus doen weer iets ande

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Sponsoring

Sponsoren van teamkleding: de spelregels?

15-12 Wij zijn een club met sportieve en organisatorische ambities. Om deze ambities waar te maken, hebben wij de steun van sponsors nodig. Er zijn soms ook ouders die het leuk vinden om het team van hun eigen zoon of dochter te steunen, bijvoorbeeld met sponsoring van teamkleding. Het is immers altijd leuk als een team buiten de wedstrijden om er uniform en professioneel bij loopt. En het

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Hockey

Tussentijdse kampioenen

15-12 Zo aan het begin van de winterstop kijken we altijd graag even naar hoe onze teams het hebben gedaan in hun competities. En ook dit jaar was het een herfstcompetitie waar we trots op kunnen zijn, zowel bij de junioren als de senioren hebben we diverse (tussentijdse) kampioenen.
Bij de meisjes zijn de D1, D6 bovenaan geëindigd - klasse meiden! Bij de jongens is de B3 bovenaa

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Nieuw in het bestuur (Jeugd): Maarten van Essen

15-12 Even voorstellen: Maarten van Essen


Ik ben programmadirecteur bij het John Adams Institute- het centrum voor Amerikaanse cultuur in Amsterdam. Ik organiseer lezingen met prominente Amerikanen, van John Grisham tot Spike Lee en van Madeleine Albright tot Philip Glass. Ik ben sinds 2013 aan de club verbonden, toen mijn oudste dochter Annabel ging hockeyen. Zij s

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Vacature: Beheerder accommodatie AMHC Westerpark (20-25 uur)

15-12 Kees gaat ons in de zomer 2020 verlaten en stopt daarmee op een zeer respectabele leeftijd met werken bij onze club. We zijn hem dankbaar voor al het werk dat hij voor ons heeft verzet om onze accommodatie er zo goed bij te laten staan. Voor een goede overdracht zoeken we vanaf het voorjaar 2020 een opvolger van Kees.
 
Jouw baan
Als beheerder ben je verantwoord

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Hockey

Extra informatie over de zaal: trainingsuren

15-12 Het wedstrijdschema en de trainingsuren en locaties voor de zaalcompetitie zijn bekend. Ook dit jaar is het aantal toegekende uren veel minder dan gevraagd. De verdeling van de trainingsuren was dan ook weer een flinke puzzel. 
Graag nog even aandacht voor het volgende:


Wij hebben van een aantal hallen klachten dan wel schademeldingen gehad. Graag verzoeken wi

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Even voorstellen: de nieuwe tuchtcommissie

15-12 Vanaf dit seizoen heeft de tuchtcommissie een nieuwe samenstelling en wij willen ons graag aan u voorstellen. 
Wij zijn een onafhankelijk orgaan binnen de vereniging en komen in actie als er een klacht wordt ingediend. Dit kan via het bestuur gaan, maar in beginsel kan iedereen een klacht of melding indienen (bij het bestuur of rechtstreeks bij de commissie).  

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Wat, wanneer, hoe en andere vragen over onze accommodatie

15-12 Wat, wanneer, hoe en andere vragen over onze accommodatie
AMHC Westerpark begon tien jaar geleden op het korfbalveld in hét Westerpark (vandaar de naam van de club). Sindsdien is er enorm veel bereikt. Maar we zijn er nog niet. Wanneer gebeurt er bijvoorbeeld iets met die zandhopen tussen veld 2 en veld 3? Wat gebeurt er met de extra contributie voor de uitbreiding van het clubh

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Sponsoring

Altijd 20% korting op (zaal)hockeysticks bij het Sportpaleis voor leden van AMHC Westerpark

16-10
Voor de komende zaalcompetitie heeft onze sponsor het Sportpaleis (Jan van Galenstraat) weer een fraaie actie voor leden van AMHC Westerpark. Net als op de veldsticks geven zij ook op ALLE zaalsticks permanent 20% korting!
Het Sportpaleis heeft een groot aanbod in junior & senior zaalsticks van bekende A-merken zoals o.a. Adidas, Osaka, Dita, Grays, Indian Ma

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Training- en wedstrijddagen jongste jeugd en junioren seizoen 19-20

10-10Een handige kalender van  alle training - en wedstrijddagen voor de jeugd voor het seizoen 2019-20: zie bijlage
Voor de invulling van dit schema (dus op welke tijden je traint of speelt) verwijzen we naar het  wedstrijdschema  en het  trainingsschema . Deze zijn ook te vinden op de Westerpark app.
Heb je vragen over de jaarplanning, mail d

Lees verder