header.jpg
Nieuwsafbeelding
Senioren

Silver Cup: ga je mee met de bus naar Den Haag?

20-4
Het kan je bijna niet ontgaan zijn: Heren1 is de sensatie, de cupfighter van het KNHB-bekertoernooi (Silver Cup). Ze staan nu in de kwartfinale en hebben geloot tegen Klein Zwitserland. Dit keer moeten de heren uit. Ook dan willen we ze aanmoedigen en dus met een bu(b)s naar Den Haag afreizen.
Praktische zaken Kosten: ca. 10 euro per persoon voor een ret

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Kom jij de A&B-jeugd of jong-senioren teams versterken?

17-4
Westerpark is een jonge club in Amsterdam West. We groeien als kool, maar hebben nog ruimte in de A en B-jeugd, en in de jong-dames en jong-heren teams. 
Ben je benieuwd, kom dan eens meetrainen. Als extra: we krijgen komend jaar ons vierde veld (water)! Wil je meer weten, neem dan contact op met Pieter de Vries Robbe ([email protected]) of vraag

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Opzeggen? Vóór 1 mei!

13-4
Het voorjaar is dé tijd om na te denken over hoe je hockeyleven er volgend jaar uit gaat zien. We hopen natuurlijk dat je doorgaat met hockey bij AMHC Westerpark, maar er is wellicht een reden dat je toch wilt opzeggen.
Het is voor jou en de club belangrijk: - Zeg je niet op vóór 1 mei, dan betaal je contributie voor komend seizoen 2017-2018 - De club rek

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Trainingen jeugd Pasen/meivakantie

10-4 Op Goede Vrijdag en  Tweede Paasdag (14 en 17 april) zijn er geen trainingen voor de jeugd.
De vrijdag voor de meivakantie (21 april) en in de meivakantie (24 april t/m 5 mei) zijn er geen trainingen voor de jeugd.  LET OP: zaterdag 6 mei is een officiële wedstrijddag, dus zorg dat je team er staat!Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Nieuwsbrief april 2017

22-4De lente: groen, groei en volop in bloei. AMHC Westerpark dus! We zitten in een bijzondere fase! Er zijn voor eenieder weer vele activiteiten op de club, dus lees deze extra lange nieuwsbrief en je bent weer volledig op de hoogte!
In de nieuwsbrief van april:
• Van het bestuur • Save the date • Opzeggen vóór 1 mei • Update veiligheid parkeerte

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Senioren

Open trainingen Veteranen 11 en 18 mei (20.30 uur)

18-4
Komend seizoen 2017-2018 willen we met een heren-veteranenteam (dwz 35+) gaan starten. Er zijn dan zeker tussen de 18 - 20 spelers nodig om dit daadwerkelijk mogelijk te maken. 
Om hiermee een start te maken houden we in mei tweemaal een open training. Alle geïnteresseerden zijn welkom op donderdag 11 en 18 mei van 20.30 - 21.45 uur. 


Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

B-cadent toernooi (voor B-junioren)

18-4  
Het gaat gebeuren! Het eerste B-cadent toernooi komt eraan. Het toernooi dat anders is dan alle andere, alleen al omdat alle spelers anders zullen zijn dan normaal. Eindelijk een kans om je wat uitdossing betreft helemaal uit te leven.
Wees decadent. B-cadent!
Decadent mag, decadent móet. Haal je RayBan, Gucci, Stone Island, Isabelle Marant- gear

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Westerpark in het nieuws op Hockey.nl

22-4Hockey.nl bezocht deze week bekersensatie Westerpark. De enige club uit de Derde Klasse die de kwartfinale van de bekercompetitie had gehaald, met overwinningen op eerste- en tweede klassers. Wat doet deze stuntploeg uit Amsterdam-West? Lees het hele artikel: https://hockey.nl/artikel/bekerhockey/zon-bekersensatie-zal-komende-jaren-meer-voorkomen/#

Lees verder

Jeugd

Jaarschema 16-17 jongste jeugd & junioren

8-11Voor seizoen 2016/2017 hebben wij voor u de belangrijkste hockeydata op een rij gezet. Zo kunt u zien in welke periode er wel/geen training en wedstrijden gepland zijn (bv rondom vakanties). Voor de tijdstippen van trainingen en wedstrijden verwijzen we u naar de site en/of app

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Silvercup 12/5 H1 20.30 uur op KZ

7-4Heren 1 speelt in de Silvercup, de kwartfinale tegen Klein Zwitserland (Den Haag), op 12 mei om 20.30 uur. Uiteraard komen we ook daar Heren 1 aanmoedigen!!!! 
Wil je weten hoe de loting is gegaan: https://youtu.be/1np1xFEjuR4

Lees verder