homepage WP.jpg
Nieuwsafbeelding
Algemeen

Uitnodiging ALV AMHC Westerpark op dinsdag 12 december a.s.

30-11 Beste Westerparkers,   Hierbij nodigen we je uit voor de komende Algemene Ledenvergadering op dinsdag 12 december. Deze wordt gehouden in het clubhuis. Inloop is vanaf 19.45 uur, start om 20.00 uur.
De agenda ziet er als volgt uit: 1. Opening en vaststelling agenda 2. Goedkeuren notulen ALV 11 juli 2023 – besluit gevraagd 3. Update Westerpark eerste helft seizoen 23/24 4. U

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Zaalhockeyschema's trainingen jeugd + winteragenda

28-11 Komend weekend (zaterdag 2 december) is voor alle jeugdteams alweer de laatste ronde van de veldcompetitie. Dat wil zeggen dat daarna, vanaf maandag 4 december (week 49), voor de teams O10 t/m O18 de wintertraining start: in principe wekelijks buiten op het veld met balken, en een aantal zaaltrainingen binnen in de periode tot het weekend van 10/11 februari. 
Zaaltrainingen

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

AFGELAST: 2e kans verkoopmarkt (zaal)hockeyspullen 11 tot 14 uur in clubhuis

24-11 Met het zaalseizoen in zicht en de eerste helft van het veldseizoen bijna achter de rug, gaan we duurzaam de winter in. Dus is het tijd om je hockeyspullen een tweede ronde te gunnen, lekker duurzaam en ideaal zo voor de feestdagen. 
LET OP! Verzet naar zaterdag 2 december!  Vanwege te weinig inbreng van hockeyspullen, gaat de verkoopmarkt op zaterdag 25 november niet door.

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Hockey

Update zaalhockeycompetitie 2023-2024 Junioren/Senioren en agenda

23-11 We gaan de zaal weer in!  Van eind november tot half februari wordt er weer zaalhockey (trainingen en competitie) gespeeld door jeugdteams vanaf O10. Ook een aantal seniorenteams hebben zich opgegeven voor zaalhockeycompetitie.  
Lees in de bijlage hieronder alle informatie van de zaalcommissie goed door!  Bij vragen, mail naar [email protected].

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Veld 4 AFGEKEURD voor wedstrijden en trainingen vanwege wateroverlast en schade

17-11 Helaas is veld 4 voor onbepaalde tijd afgekeurd voor wedstrijden en trainingen vanwege wateroverlast en toegebrachte schade aan het veld (als gevolg van vandalisme). 

Kijk op de website of in de Westerpark app naar tijd- en/of veldwijzigingen of eventuele afgelastingen. Gaat jouw wedstrijd niet door, dan ontvang je een persoonlijk bericht via mail en/of app

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

NOG PLEK VOOR JEUGD en SENIOREN in een aantal teams dit seizoen; train een keertje mee!

8-10 Update 8 oktober 2023: nog plek voor Jeugd en Senioren in seizoen 2023-2024
Dit seizoen is er nog plek in een aantal categorieën Jeugd: 
Funkeys: nog plek voor jongens. Mini's: nog plek voor jongens en een aantal meisjes. Onder8: nog plek voor jongens. Onder9: nog plek voor jongens en een paar meisjes (in trainingsteam).

Lees verder

Nieuwsafbeelding
App

Gebruik de Westerpark-app!

13-9 Heb je de AMHC Westerpark-app al? 
*Home: alle info over je trainingen en wedstrijden. Laat weten of je aan- of afwezig bent bij de training/wedstrijd. Trainingsoefeningen (van Hockeyfood) vind je als je klikt op je training. Ook zie je de clubagenda en bovenin op je timeline de nieuwste clubberichten.
*Teams: je persoonlijke team(s) met o.a. schema wedstrijden,

Lees verder