Opening veld5 groepsfoto.jpg
Nieuwsafbeelding
Jeugd

Witte Rookdag zaterdag 29 juni; oefenwedstrijden nieuwe jeugdteams O8 t/m O18

21-6 Op de Witte Rookdag maken alle nieuw geformeerde jeugdteams O8 t/m O18 voor seizoen 2024-2025 kennis met elkaar en spelen een oefenwedstrijd.  Het speelschema vind je in bijlage onderaan deze pagina.
Naast de oefenwedstrijden: * ontmoeten de ouders van de nieuwe teams elkaar en ronden ze de verdeling van de teamrollen af (o.a. coaches**, spelleiders/scheidsrechters, teamleiders

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Zomerhockey JEUGD op woensdag 19 juni t/m 17 juli voor O14 t/m 1e-jrs O18

18-6 Zomerhockey jeugd op woensdag!
Voor wie: jeugdteams O14 t/m 1e-jrs O18 Wanneer: woensdag 19 juni t/m woensdag 17 juli
Tijd: 18.00 tot 19.15 uur  Waar: AMHC Westerpark veld 5 Meld je hieronder via de whatsapplink aan.
Dus speel je in de O14, O16 of 1e-jaars O18 en heb je zin in een potje hockey (onderling wedstrijdje spelen), kom dan op woen

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Senioren

Zomerhockey SENIOREN (17+) iedere woensdagavond om 20 uur☀️

18-6 ☀️ ZOMERHOCKEY SENIOREN☀️ Vanaf woensdag 19 juni t/m woensdag 21 augustus van 20.00 tot ca. 21.30 uur spelen we iedere woensdagavond onderlinge potjes op veld 1. 
Iedereen vanaf 17 jaar is welkom: 2e-jaars O18, (jong)senioren, 30+, trim, ook niet-leden zijn welkom! Dus neem een introducé mee (vrienden, familie buren); we hebben nog plek bij de senioren! 
Z

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Hockey

Hockey End of Season Cursus - 5 woensdagavonden start 19 juni; meld je snel aan!

14-6 Wil je kijken of hockey iets voor jou is? 🏑 Schrijf je dan in voor de 5 daagse starterscursus! (18+) Zie de link onderaan. 👉 Volg snel een "crash course" bij Westerpark en leer de basics: stoppen, flatsen, dribbelen, scoren en meer!
✔ Krijg in korte tijd je eerste hockey skills onder de knie ✔ De basis + regels worden rustig aan je uitgelegd  ✔ Kom lekker buiten s

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Schrijf je in bij AMHC Westerpark! We hebben plek bij jeugd en senioren

13-6 Schrijf je nog snel in bij AMHC Westerpark voor seizoen 2024-2025! We hebben nog plek in een aantal categorieën bij de jeugd (5 t/m 17 jaar) en bij de (jong)senioren.
Inschrijven jeugd en senioren Je kunt je vrijblijvend inschrijven middels het inschrijfformulier. Na inschrijving ontvang je van ons bericht of de inschrijving gelukt is.

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Westerpark Familietoernooi zondag 23 juni; schrijf je team snel in!

4-6 Eindelijk is het weer tijd voor ons jaarlijkse Westerpark Familietoernooi met dit jaar als thema Olympische Spelen!
Naast leuke wedstrijden tegen andere families en vrienden zijn er verschillende spelletjes te doen, is er muziek, zijn er weer de beruchte shoot-outs (dit keer voor iedereen die durft!), prachtige prijzen te winnen en als afsluiter een heerlijk borrel en BBQ. Iedereen is

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Beoogd nieuwe voorzitter AMHC Westerpark

28-5 Na een periode van drie jaar is onze voorzitter Steven de Bruijn voornemens om op de ALV van 5 juli aanstaande het stokje over te dragen. Het bestuur wil graag Quirine Biermans-Eijkman voordragen aan de ALV als opvolger van Steven.
Quirine is momenteel bestuurslid Hockey Technische Zaken en voor velen een bekend gezicht. Sinds 2015 loopt Quirine op de club rond en coacht/fluit zij reg

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Hockey

Open trainingen AMHC Westerpark Dames 1 voor seizoen 2024-2025

15-5 Dames 1 AMHC Westerpark is voor volgend seizoen op zoek naar nieuw talent en versterking! ✨ 
Wil jij deel uitmaken van Dames 1 bij AMHC Westerpark? Dit is jouw kans! Kom een keer meetrainen op dinsdag- of donderdagavond.
We zijn een fanatieke, ambitieuze groep die uitkomt in de eerste klasse, maar ook zeker niet vies van een biertje na de training of wedstrijd!


Lees verder

Lustrum

🎶 Luister Wester-pa-pa-pa-park! op YouTube

10-5 Over drie weken is het zover: dan barst de lustrumweek los! Met een kraker van een lustrumlied (al zeggen we het zelf ;-))
Wester-pa-pa-pa-park
Oefen nog even je gabbermoves, of ga gewoon uit je dak. Het lied en de songtekst staan voor je klaar op YouTube.
Met dank aan: Zang: Victor & Charlie Annaars Tekst: Kim Kesseler Productie: Victor Annaars


Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

SportWays hockeykampen in de mei-, zomer- en herfstvakantie op Westerpark!

4-3 Ga jij in 2024 naar een hockeykamp bij ons op de club? Ga aan de slag met jouw basistechnieken, leer de hoge backhand en glij over de buikschuifbaan om jouw tip-in te oefenen. Bij de hockeykampen van SportWays komen allerlei hockeytechnieken aan bod. Dit jaar is hét jaar dat jij jouw skills een boost kunt geven!
Kalender hockeykampen 2024 Meivakantie | 29 april t/m 1 mei 2024


Lees verder

Nieuwsafbeelding
App

Gebruik de Westerpark-app!

24-1 Heb je de AMHC Westerpark-app al? 
*Home: alle info over je trainingen en wedstrijden. Laat weten of je aan- of afwezig bent bij de training/wedstrijd. Trainingsoefeningen (van Hockeyfood) vind je als je klikt op je training. Ook zie je de clubagenda en bovenin op je timeline de nieuwste clubberichten.
*Teams: je persoonlijke team(s) met o.a. schema wedstrijden,

Lees verder