homepage WP.JPG
Nieuwsafbeelding
Jongste Jeugd

Funkey trainingen op AMHC Westerpark voor aankomende mini jongens seizoen 2020-21

6-6 AMHC Westerpark organiseert speciaal voor de aankomende mini jongens van seizoen 2020-2021 een programma om hen al met hockey kennis te laten maken: Funkey! Dit is voor de mini’s die al geplaatst zijn voor komend jaar, maar ook voor jongens die nog twijfelen of nog niet op de hoogte waren. Trainingen met veel spelletjes en hockeyplezier. We hebben nog plek voor jongens mini’s komend seizoen, du

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Algemene Ledenvergadering verplaatst naar dinsdag 25 augustus 20.00 uur

4-6 Beste Westerparkers,
In een normaal jaar houdt de vereniging altijd aan het einde van het seizoen een Algemene Ledenvergadering, waar het bestuur onder andere de begroting voor het volgende seizoen aan de leden voorlegt. Ook dit jaar stond de ALV gepland, om precies te zijn op 17 juni.
Maar dit is geen normaal jaar, dat hoeven we jullie niet uit te leggen. Daarom h

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Witte Rookdag jeugd zaterdag 27 juni OOK voor de ABC teams!

29-5 Witte Rookdag zaterdag 27 juni voor alle nieuwe teams (F t/m A)
Dankzij het goede nieuws dat per 1 juni de jeugd tot en met 18 jaar zonder de 1,5 meter afstand mag trainen, is de Witte Rookdag op zaterdag 27 juni voor alle nieuwe teams F t/m A. Dat wil zeggen waarin jij volgens de nieuwe teamindeling voor seizoen 2020-2021 bent ingedeeld ( wordt uiterlijk 14 juni bekend gemaa

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Bovelander hockeykampen op AMHC Westerpark in de zomervakantie

28-5
GOED NIEUWS!  DE BOVELANDER HOCKEYKAMPEN OP AMHC WESTERPARK IN DE ZOMERVAKANTIE GAAN DOOR!
Ben jij er klaar voor? Bovelander komt deze zomervakantie naar AMHC Westerpark met het vetste hockeykamp! Het hockeykamp staat in het teken van hockey en plezier. Drie dagen lang dagen we je uit tot alles wat met hockey te maken heeft.
Wat en wanneer?

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Hockey

Westerpark Heren 1 op jacht naar de 1e klasse; op zoek naar spelers

25-5 Nadat Heren 1 afgelopen seizoen op een straatlengte afstand op de 1e plaats is geëindigd, heeft het team voor komend jaar maar één doel: Promotie!
Het grootste deel van het team blijft hetzelfde, maar we zijn natuurlijk altijd op zoek naar gemotiveerde én gezellige spelers die deze ploeg kunnen versterken!
Kom jij in Amsterdam hockeyen en wil j

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Informatie teamindeling jeugd seizoen 2020-21 (deel 2) en belangrijke data trainingen

23-5 Jeugdleden A t/m Mini Dit seizoen eindigt anders dan andere jaren en het volgende seizoen begint ook anders: zo trainen we met álle teams langer door en zullen we eerder starten met het nieuwe seizoen, en is de Witte Rookdag op zaterdag 27 juni voor een deel van de teams. 
In de bijlage is een uitgebreid overzicht opgenomen van de trainingen en activiteiten de komende m

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Jongens gezocht bij Westerpark; nog plek bij de mini's

19-5 Jongens gezocht bij Westerpark Amsterdam!  We hebben nog plek voor jongens bij de mini's, de F-jes (nog 1 plekje!) en bij de A categorie komend seizoen. Familieclub Westerpark met ca. 850 jeugdleden, 4 velden en een oefenveld is gezellig, betaalbaar, ambitieus en goed georganiseerd. Leer hockeyen van onze gemotiveerde trainers. Schrijf je snel in via het inschrijfformulier op de web

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Hockey

Trainers gezocht voor de senioren

16-5 AMHC Westerpark zoekt jou! We zijn per direct opzoek naar seniorentrainers. 
In tijden van corona is alles anders, social distancing en een 1,5 meter samenleving.  Gelukkig kunnen nu ook de senioren weer gaan trainen en om dit mogelijk te maken hebben we jou nodig! Heb je tijd om training te geven, vind je het leuk om op het veld te staan of wil je gewoon een centje bij

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Aanpassing regelouders: 2 regelouders nodig bij mini t/m E

15-5 2 regelouders bij mini t/m E en 1 regelouder bij D t/m A Het bestuur heeft in overleg met de corona-coordinator besloten dat er vanaf zaterdag 16 mei 2 regelouders bij de mini's t/m E-teams nodig zijn. 1 regelouder verzamelt het team en gaat naar het veld en de andere regelouder wacht op eventuele laatkomers. Bij de D t/m A teams is 1 regelouder voldoende.
Alle reg

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Senioren

ACTIE voor jong senioren (18 t/m 25 jaar): geen inschrijfgeld voor seizoen 2020-21

7-5 Word lid van AMHC Westerpark voor maar €320,- zonder inschrijfgeld. De voordeligste hockeyclub van Amsterdam tijdelijk nog voordeliger voor jong senioren!
AMHC Westerpark heeft al de laagste contributie voor senioren van Amsterdam. Voor het seizoen 2020-21 betalen nieuwe leden van 18 tot en met 25 jaar geen inschrijfgeld. 
Westerpark is ook: Gezellig

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Seizoen 2020-2021: schrijf je nog snel in!

7-5 Inschrijven jeugd seizoen 2020-2021 Voor volgend seizoen kun je je inschrijven voor elke leeftijdscategorie. Wegens de grote animo voor AMHC Westerpark moeten wij in de meeste categorieën loten, met name bij de meisjes in de jongste jeugd: F en E. In deze categorieën is het belangrijk dat je voor 1 mei bent ingeschreven. Meer informatie hierover staat in ons  plaatsingsbele

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Fietsroute door het Westerpark + fietspad Arlandaweg (bij Sloterdijk) afgesloten

30-4 Fietsers let op!  Tot en met woensdag 30 september 2020 is het Brettenpad tussen de Polonceaukade en de Molenwerf in het Westerpark afgesloten. Je kan via het schelpenpad (langs de volkstuintjes) omrijden.
Ook is het fietspad langs de Arlandaweg (bij Sloterdijk) tot september gedeeltelijk afgesloten (omleiding via het Belastingkantoor).
Om deze omleidingen te

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Protocol jeugd AMHC Westerpark

28-4 Het is veel informatie, maar het is belangrijk dat iedereen de inhoud goed doorneemt en bespreekt met zijn kind(eren).
Voorwaarde is wel dat iedereen zich aan de richtlijnen houdt, zoals ze in het protocol hieronder staan. De regels zijn strikt. En hoewel de trainingen van kinderen t/m 12 jaar verschillen van de trainingen voor kinderen van 13 t/m 18 jaar, gelden de regels vo

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Nieuwsbrief AMHC Westerpark eind april 2020

22-4 Competitie ten einde. Jeugdtrainingen mogen weer. Hoe nu verder? 

Beste Westerparkers,
Lees hier de nieuwsbrief van eind april met veel nieuws en een Q&A over de veranderingen in de maatregelen van het kabinet.
Link naar de nieuwsbrief:  https://mailchi.mp/c1e2f59114d9/nieuwsbrief-amhc-westerpark-voorjaar2020-12301223

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

SportWays hockeykampen in herfstvakantie op AMHC Westerpark

25-2 SportWays hockeykampen: nergens leer je zoveel tijdens één kamp!
Ben je READY voor de SportWays dagkampen? Ga in herfstvakantie aan de slag met de backhand of perfectioneer jouw basishouding... Alle kampen zijn zorgvuldig afgestemd op jouw leeftijd en wensen ( lees hier meer ). Jij komt gegarandeerd als betere hockeyer thuis. Tot snel bij één van onze hockeykamp

Lees verder