Opening veld5 groepsfoto.jpg

Sponsoring bij AMHC Westerpark

Sponsormogelijkheden 
Dank voor de interesse in sponsormogelijkheden bij AMHC Westerpark. Westerpark is de meest stadse vereniging van de Amsterdamse hockeyclubs. Sinds haar oprichting in 2009 is de club uitgegroeid tot ruim 1600 leden. 

Sinds 2009
AMHC Westerpark is opgericht door enthousiaste ouders van kinderen die willen hockeyen in het westelijk deel van Amsterdam. Oorspronkelijk op een geleend korfbalveldje in het Westerpark zelf en sinds 2011 op Sportpark Spieringhorn. 

Ambitie
Onze sportieve prestaties bereiken steeds een hoger niveau, zowel van de selectie- als van de breedteteams. Heren 1 maakt grote kans op promotie naar 1e Klasse; Dames 1 ambieert Overgangsklasse. Westerpark beschikt over 5 velden, later volgt een nieuw clubhuis. Om alles in goede banen te leiden, zoekt de vereniging partners die ons hierbij willen ondersteunen. Met ondernemers en bedrijven kijken we graag naar een passende samenwerking voor beide partijen.

1600 Leden, vele Bezoekers
De meeste leden wonen aan de westkant van de stad (o.a. Centrum, Baarsjes, Houthavens), maar ook daarbuiten (Zaanstreek, Halfweg, etc). De ouders van onze vele jeugdleden bezoeken de club 2 à 3 keer per week. Inclusief de bezoekende teams uit de regio Noord-Holland en hun aanhang, bestaat de reikwijdte van de vereniging uit enkele duizenden personen.

Inclusief
‘Westerpark, dat zijn wij samen!’ Dit clubmotto geldt voor iedereen: de selectieteams én breedtehockey; de vrijwilligers én de betaalde staf; de oude rotten, nieuwkomers én de bezoekers. Bij Westerpark moet iedereen zich thuis kunnen voelen. Westerpark is een echte club uit Mokum: gezellig, gewoon, waar iedereen elkaar kent.
Zie Westerpark in actie op deze video: