Opening veld5 groepsfoto.jpg
Algemeen Juni
4

Westerpark Familietoernooi zondag 23 juni; schrijf je team snel in!

Nieuws afbeelding
Eindelijk is het weer tijd voor ons jaarlijkse Westerpark Familietoernooi met dit jaar als thema Olympische Spelen!

Naast leuke wedstrijden tegen andere families en vrienden zijn er verschillende spelletjes te doen, is er muziek, zijn er weer de beruchte shoot-outs (dit keer voor iedereen die durft!), prachtige prijzen te winnen en als afsluiter een heerlijk borrel en BBQ. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd of niveau van hockey. Samen plezier maken staat deze dag centraal.

Wanneer: zondag 23 juni a.s.
Hoe laat: van 11.30 tot 18.00 uur (of langer voor wie wil….)

Elk team speelt met 7 veldspelers, zonder keeper. Het aantal teamleden is onbeperkt, maar bestaat uit minimaal 2 senioren (18 en ouder), minimaal 2 junioren (17 en jonger) en minimaal 1 iemand is lid van Westerpark. Dus trommel je familie, vrienden, buren, klasgenoten en wie weet nog meer op, iedereen mag meedoen, en schrijf je in. Er is geen maximumaantal teamleden, maar heb je er meer dan 14? Schrijf dan een tweede team in.

Inschrijven team
Schrijf je voor 16 juni a.s. in via: https://forms.gle/zBdxYRwjwvoJeR4C9

Verkleden is een must! Zoals altijd staat er een mooie prijs klaar voor het team met de mooiste outfit met bijpassende naam. 
 
Het inschrijfgeld is € 5,- per teamlid (voor ijsje, broodje knakworst, een kan limo voor het hele team en de organisatie die dag). Via het inschrijfformulier kan je ook al aangeven hoeveel teamleden bij de BBQ aanwezig zullen zijn, zodat we daar rekening mee kunnen houden met de inkopen. De BBQ is 10 euro per persoon.
Na inschrijving ontvang je een bevestiging en in de week voor het toernooi ontvang je een e-mail met alle informatie. De betaling per teamlid voor het inschrijfgeld en de BBQ wordt op de club voldaan bij de inschrijftafel (met pin).

Schrijf je snel in, want VOL = VOL!

Voor vragen of het aanbieden van een helpende hand bij de organisatie, stuur een mail naar [email protected].

TOT 23 JUNI!