homepage WP.jpg
Nieuwsafbeelding
Algemeen

Uitnodiging ALV AMHC Westerpark op dinsdag 12 december a.s.

30-11 Beste Westerparkers,   Hierbij nodigen we je uit voor de komende Algemene Ledenvergadering op dinsdag 12 december. Deze wordt gehouden in het clubhuis. Inloop is vanaf 19.45 uur, start om 20.00 uur.
De agenda ziet er als volgt uit: 1. Opening en vaststelling agenda 2. Goedkeuren notulen ALV 11 juli 2023 – besluit gevraagd 3. Update Westerpark eerste helft seizoen 23/24 4. U

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

AFGELAST: 2e kans verkoopmarkt (zaal)hockeyspullen 11 tot 14 uur in clubhuis

24-11 Met het zaalseizoen in zicht en de eerste helft van het veldseizoen bijna achter de rug, gaan we duurzaam de winter in. Dus is het tijd om je hockeyspullen een tweede ronde te gunnen, lekker duurzaam en ideaal zo voor de feestdagen. 
LET OP! Verzet naar zaterdag 2 december!  Vanwege te weinig inbreng van hockeyspullen, gaat de verkoopmarkt op zaterdag 25 november niet door.

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Veld 4 AFGEKEURD voor wedstrijden en trainingen vanwege wateroverlast en schade

17-11 Helaas is veld 4 voor onbepaalde tijd afgekeurd voor wedstrijden en trainingen vanwege wateroverlast en toegebrachte schade aan het veld (als gevolg van vandalisme). 

Kijk op de website of in de Westerpark app naar tijd- en/of veldwijzigingen of eventuele afgelastingen. Gaat jouw wedstrijd niet door, dan ontvang je een persoonlijk bericht via mail en/of app

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

NOG PLEK VOOR JEUGD en SENIOREN in een aantal teams dit seizoen; train een keertje mee!

8-10 Update 8 oktober 2023: nog plek voor Jeugd en Senioren in seizoen 2023-2024
Dit seizoen is er nog plek in een aantal categorieën Jeugd: 
Funkeys: nog plek voor jongens. Mini's: nog plek voor jongens en een aantal meisjes. Onder8: nog plek voor jongens. Onder9: nog plek voor jongens en een paar meisjes (in trainingsteam).

Lees verder