Opening veld5 groepsfoto.jpg
Nieuwsafbeelding
Algemeen

Schrijf je in bij AMHC Westerpark! We hebben plek bij jeugd en senioren

13-6 Schrijf je nog snel in bij AMHC Westerpark voor seizoen 2024-2025! We hebben nog plek in een aantal categorie├źn bij de jeugd (5 t/m 17 jaar) en bij de (jong)senioren.
Inschrijven jeugd en senioren Je kunt je vrijblijvend inschrijven middels het inschrijfformulier. Na inschrijving ontvang je van ons bericht of de inschrijving gelukt is.

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Westerpark Familietoernooi zondag 23 juni; schrijf je team snel in!

4-6 Eindelijk is het weer tijd voor ons jaarlijkse Westerpark Familietoernooi met dit jaar als thema Olympische Spelen!
Naast leuke wedstrijden tegen andere families en vrienden zijn er verschillende spelletjes te doen, is er muziek, zijn er weer de beruchte shoot-outs (dit keer voor iedereen die durft!), prachtige prijzen te winnen en als afsluiter een heerlijk borrel en BBQ. Iedereen is

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Algemeen

Beoogd nieuwe voorzitter AMHC Westerpark

28-5 Na een periode van drie jaar is onze voorzitter Steven de Bruijn voornemens om op de ALV van 5 juli aanstaande het stokje over te dragen. Het bestuur wil graag Quirine Biermans-Eijkman voordragen aan de ALV als opvolger van Steven.
Quirine is momenteel bestuurslid Hockey Technische Zaken en voor velen een bekend gezicht. Sinds 2015 loopt Quirine op de club rond en coacht/fluit zij reg

Lees verder