homepage WP.JPG
Nieuwsafbeelding
Jeugd

Informatie-avonden zaalhockey jeugd voor teamleiders, coaches en scheidsrechters (8E t/m A)

19-10
Om de teamleiders, coaches en scheidsrechters van alle teams die de zaal in gaan (8E t/m A) goed voorbereid te laten beginnen aan de zaalcompetitie, zijn er voor hen informatie-avonden georganiseerd. De planning hiervoor is als volgt:
Woensdag 30 oktober: teamleidersavond van 19.30 tot 20.30 uur verzorgd door Annelies van Zutphen. Zij zal aandacht besteden aan o.a.

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Een leuke zondag voor de E-tjes van de week bij de wedstrijd van Dames1 op 13 oktober

16-10
E-tjes van de week, Suze Mohr (links) en Bibi Behrens waren zondag 13 oktober aanwezig bij de wedstrijdbespreking van Dames1, hielpen mee met inspelen én juichten na afloop bij de overwinning. Want Dames1 ging zondag weer als een speer met een 3-1 overwinning op Alkmaar. Gefeliciteerd!


Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Reminder: GEEN jeugdtrainingen donderdag 17 t/m vrijdag 25 oktober (wel keepersclinic, hockeykamp en

16-10
Train-de-trainer donderdag 17 oktober Op donderdag 17 oktober is er voor de jeugdtrainers een opleidingsmiddag. De reguliere jeugdtrainingen komen hierdoor te vervallen.
Op deze middag worden onze 40 jeugdtrainers bijgeschoold, van mini- t/m A-trainer. Opleiden van het technisch kader is belangrijk om het niveau van de trainingen te blijven verbeteren. Er

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Het 1e D-Team van de Week bij de wedstrijd van Heren1 zondag 13 oktober

14-10
JD3 én spelers van JD1 als 1e 'D-Team van de Week' samen met Heren1 op de foto. Ze mochten mee in de line-up het veld op, daarna aanmoedigen en na de wedstrijd nog spannende shoot-outs met keeper Jelle van Heren1. 
Met resultaat: ons eerste herenteam blijft koploper in de pool met opnieuw een overwinning: 6-0 tegen Amstelveen H1!Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Meld je aan voor de clinic van Dames1 op zaterdag 26 oktober (voor F, E en D)

5-10
Clinic Dames1 Speciaal voor iedereen in de F, E en D teams (jongens en meisjes) organiseert Dames1 een clinic op zaterdagochtend 26 oktober. Altijd al een nieuw trucje willen leren? Of wil je beter leren pushen? Dat kan! Kom gezellig in je Westerpark tenue met je teamgenootjes naar de clinic. In de herfstvakantie krijgen jullie dan training van niemand minder dan Dames1

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Training- en wedstrijddagen jongste jeugd en junioren seizoen 19-20

10-10Een handige kalender van  alle training - en wedstrijddagen voor de jeugd voor het seizoen 2019-20: zie bijlage
Voor de invulling van dit schema (dus op welke tijden je traint of speelt) verwijzen we naar het  wedstrijdschema  en het  trainingsschema . Deze zijn ook te vinden op de Westerpark app.
Heb je vragen over de jaarplanning, mail d

Lees verder