homepage WP.jpg

De jeugd heeft de toekomst

AMHC Westerpark is een club voor jong en oud die sinds 2009 is uitgegroeid tot een echte familievereniging. De club is opgericht door enthousiaste ouders van kinderen die wilden hockeyen in het westelijk deel van Amsterdam. Hockeyclub Westerpark wil betaalbaar zijn voor iedereen (met een contributie die vergelijkbaar is met een voetbalclub) en is in eerste instantie gericht op inwoners uit Amsterdam Centrum, West en Nieuw West.

Klik hier voor een filmimpressie van onze club:De jeugdafdeling van AMHC Westerpark bestaat uit ruim 800 leden. Wij vinden plezier in het spelen net zo belangrijk als presteren. Er moet voor ieder kind een plek zijn, op zijn of haar niveau, binnen onze club. Momenteel speelt een aantal teams mee op het hoogste niveau.

Naast het hockeyen organiseren wij voor de jeugd leuke evenementen voor elke categorie, zoals: de clinics van Heren1 en Dames1, Sportways Hockeykampen in de vakanties, een familietoernooi EN als afsluiting van het seizoen de huldiging van jeugdkampioenen.

Lidmaatschap van AMHC Westerpark is vanaf 6 jaar. Sinds 2020 bieden we ook Funkey aan - dat zijn trainingen voor 5-jarigen. 

Vanaf september tot mei spelen we competitie op zaterdagochtend (buiten de schoolvakanties). De oudere jeugd traint twee keer per week. Ieder team heeft een eigen trainer. De gehele jeugdopleiding staat onder leiding van de Technisch Manager van de club.