Opening veld5 groepsfoto.jpg

Lidmaatschap

Algemeen

Inschrijven doe je met het inschrijfformulier in het menu links. Na inschrijving ontvang je van ons bericht over de inschrijving en eventuele plaatsing. Het lidmaatschap van AMHC Westerpark is niet vrijblijvend. Onder lid zijn = meedoen in het menu links staat wat we je verwachten.

'Als je lid wordt gelden voor jou de statuten en reglementen van de KNHB, de statuten, het huishoudelijk reglement, het contributiereglement en tuchtreglement van AMHC Westerpark. Daarmee verplicht je je ook tot het opvolgen van instructies van functionarissen van de vereniging en trainers'.

Jeugdleden
Voor jeugdleden geldt in de meeste gevallen dat directe plaatsing niet mogelijk is. Actuele informatie over de plaatsing van jeugdleden staat in het menu links onder plaatsing jeugd. 

Plaatsingsbeleid
Het plaatsingsbeleid van Westerpark wordt beschreven in de notitie wachtlijst- en plaatsingsbeleid jeugd. Deze is door de ALV vastgesteld. Zie Plaatsing.
Let op: inschrijven kan alleen tot 1 mei voor jeugdleden!

Senioren
Seniorleden komen eerst op de wachtlijst. Van daaruit worden ze in team geplaatst.

Trimhockeyers
Als je interesse hebt in trimhockey kun je dat doorgeven via [email protected]. Je kunt dan als er plaats is een paar keer meetrainen. Bevalt het dan wordt je vervolgens lid door je in te schrijven.