homepage WP.JPG
Nieuwsafbeelding
Jeugd

Katja en Jip: E-tjes van de Week bij de wedstrijd van Dames 1 op zondag 17 november

14-11 Deze kanjers zijn Katja en Jip uit M6E5, de E-tjes van de Week komende zondag bij de East Side – West Side derby van Dames 1 tegen Athena. Naast teamgenootjes zijn ze ook nog eens vriendinnen en klasgenoten. En ze komen deze zondag niet alleen, want de hond van Jip (Charlie) komt ook aanmoedigen - net als Evie, de oudere zus van Katja. 
Kom je ook? Om 12.45 uur wordt er afge

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

JD5 is het D-team van de week bij de wedstrijd van Heren 1 op zondag 17 november

12-11 D-Team van de Week Dit is het voltallige team van JD5. Bij de wedstrijden ontbreekt er bijna nooit eentje, deze jongens hebben altijd zin om te spelen. Samen met de ouders zorgen ze op en naast het veld voor een gezellige, ontspannen sfeer. Met die positieve mentaliteit en dat nooit aflatende enthousiasme langs de lijn kan het niet anders dat Heren 1 op zondag 17 november de sterren va

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Informatie-avonden zaalhockey jeugd voor teamleiders, coaches en scheidsrechters (8E t/m A)

19-10
Om de teamleiders, coaches en scheidsrechters van alle teams die de zaal in gaan (8E t/m A) goed voorbereid te laten beginnen aan de zaalcompetitie, zijn er voor hen informatie-avonden georganiseerd. De planning hiervoor is als volgt:
Woensdag 30 oktober: teamleidersavond van 19.30 tot 20.30 uur verzorgd door Annelies van Zutphen. Zij zal aandacht besteden aan o.a.

Lees verder

Nieuwsafbeelding
Jeugd

Training- en wedstrijddagen jongste jeugd en junioren seizoen 19-20

10-10Een handige kalender van  alle training - en wedstrijddagen voor de jeugd voor het seizoen 2019-20: zie bijlage
Voor de invulling van dit schema (dus op welke tijden je traint of speelt) verwijzen we naar het  wedstrijdschema  en het  trainingsschema . Deze zijn ook te vinden op de Westerpark app.
Heb je vragen over de jaarplanning, mail d

Lees verder