homepage WP.JPG
Jeugd
Janua
20

Valentijnsgala❤️zaterdag 11 februar


Zaterdag 11 februari is het zover, het Valentijnsgala! Het nieuwe jeugdbestuur is al maanden bezig met de organisatie van de eerste editie van een hockeyfeest voor de Onder16 en Onder18 teams van AMHC Westerpark; het is ook exclusief voor leden van deze teams (introducees zijn niet toegestaan). 
Aanmelden en kaartje kopen Het Valentijnsgala❤️vindt plaats in het clubhui...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
19

Après-ski DISCO voor OUDERS vrijdag

DISCO voor OUDERS van jeugdleden! 
Dit zijn altijd de donkere maanden van het hockeyseizoen. Ouders staan te vernikkelen langs de lijn bij de midwintercompetitie van de jongste jeugd. Of zitten te verkleumen in een onverwarmde sporthal bij een zaalhockeywedstrijd. Verder is het wat stil op de club - tijd om hier wat aan te gaan doen. Om onszelf wat te verwarmen gaan we de benen l...

Nieuwsafbeelding
Jeugd
Janua
16

Balkentrainingen afgelast

Beste jeugdspelers en ouders/verzorgers,
Vanwege de aanhoudende regen en de staat van de balkenvelden op de club worden de buitentrainingen vandaag - maandag 16 januari 2023 - voor de jeugd afgelast. 
Hopelijk is het snel droog en kunnen we weer lekker buiten hockeyen.
Let op: de zaaltrainingen gaan natuurlijk wel door!
Groeten namens de trainerssta...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Janua
13

Fietspad in Westerpark afgesloten t

Let op: het fietspad in het Westerpark is t/m 18 januari afgesloten op maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 16.00 uur.
Je kan via de Haarlemmerweg of achter het park langs via Sloterdijk naar de club. ...

Nieuwsafbeelding
Senioren
Janua
4

Winterhockey senioren

Donderdag 12 januari start winterhockey! Elke donderdag om 20.00 uur spelen we onderlinge potjes op veld 1. Vrienden en vriendinnen die willen hockeyen zijn welkom.
Opgeven is niet nodig! ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
26

Lisa en Nova overhandigen cheque aa

De sneeuwpoppen actieDe sneeuwpoppen actie van Lisa (17) en Nova (10) voor het Prinses Máxima Centrum heeft ruim €11.000 opgebracht! Lisa en Nova hebben de cheque afgelopen vrijdag symbolisch overhandigd aan initiator en oncoloog Rob Pieters in het Prinses Máxima Centrum.  Heel veel dank voor jullie donaties! En doneren kan nog steeds! Lees hier meer over Lisa (hockeyde...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
22

Uitnodiging Nieuwjaarsborrel zaterd

Beste Westerparkers,
Namens het bestuur wensen we jullie een geweldig 2023🥂🏑. 
Om een nieuw AMHC Westerpark jaar in te luiden nodigen we jullie uit voor de Nieuwjaarsborrel op zaterdag14 januari van 16.00 tot 19.00 uur in ons clubhuis. Samen met onze vrijwilligers en relaties willen we proosten op het nieuwe jaar. Wij zorgen voor de bubbels, oliebollen en een geze...

Nieuwsafbeelding
Jeugd
Decem
20

Kampioenen jeugd herfstcompetitie:

De jeugd is alweer volop bezig met de competitie in de zaal, maar laten we de herfstkampioenen op het veld nog in het winterzonnetje zetten🌞.
Gefeliciteerd teams JO14-1 en MO12-1 🏆🎉.  De veldcompetitie van de O18 teams loopt verder door in het voorjaar. JO18-1 speelt in de landelijke subtopklasse en nu in de zaal subtopklasse.
Team JO14-1 gaat in het voorjaar In...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
10

Missie 538: help mee met de actie v

Lisa Alferink (17 jaar) hockeyt vanaf haar 5e bij Westerpark. Lisa moest vorig jaar helaas stoppen met hockey omdat ze erg ziek werd. Lymfeklierkanker stadium 4 werd na onderzoeken geconstateerd. Na zware behandelingen met chemo is Lisa nu gelukkig 'schoon'. We hopen Lisa snel weer te zien op de club 💚🏑.
De sneeuwpoppen actie voor het Prinses Maxima Centrum via Missie 538 Lisa...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
8

REMINDER: Algemene Ledenvergadering

Beste Westerparkers,
Hierbij nodigen we jullie uit voor de komende Algemene Ledenvergadering op maandag 12 december a.s. Deze wordt gehouden in het clubhuis. Inloop om 19.45 uur, start om 20.00 uur.
De agenda ziet er als volgt uit: - Definitief vaststellen agenda - Goedkeuren notulen ALV 14 juni* en 5 juli 2022* - Update Westerpark eerste helft seizoen 22/23 - Consultat...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Decem
2

REMINDER: Oud Westerpark shirt (HD

Het is mooi om te zien dat het merendeel van onze leden inmiddels in het nieuwe The Indian Maharadja hockeytenue speelt. Vanaf juli 2023 moeten we allemaal over op het nieuwe tenue.
Een klein deel van onze leden loopt nog in het vorige thuisshirt met zwart Hockey District logo op de borst. Dat is zonde want dit vorige shirt kan kosteloos omgeruild worden voor een nieuw The Indian ...

Nieuwsafbeelding
Jeugd
Decem
2

Roos Konings geselecteerd als keeps

Van harte gefeliciteerd Roos met deze geweldige prestatie!💪 Roos is 14 jaar, maar keept dit seizoen bij het Westerpark team MO18-1. Ze geeft zelf ook keeperstraining aan jeugdleden. Roos vertelt hieronder hoe de selectieprocedure Nederland U15 (centraal) in zijn werk gaat.
De Nederlands U15 selectie (jongens en meisjes) wordt gedurende de eerste seizoenshelft samengesteld uit sp...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
23

Grote Clubactie 2022: prachtige opb

Beste Westerparkers,
Het zit er weer op. De Grote Clubactie van 2022 is afgelopen. Twee maanden lang verkochten jullie enthousiast loten en haalden zo een geweldig bedrag op voor de club. Daarover hieronder meer.
Lotenverkoop is gesloten Vanaf nu is het niet meer mogelijk om loten te (ver)kopen en is het wachten op de trekking. Die is dit jaar op 6 december. Vanaf 7 decemb...

Nieuwsafbeelding
Jeugd
Novem
23

Oliebollen voor alle spelende teams

Zaterdag 26 november heerlijke oliebollen op de club voor alle spelende teams en tegenstanders! Deze oliebollen worden aangeboden door Raily en Dolly, de ouders van Lily Bernardina (MO12-1). Lily speelt sinds 2017 met veel plezier op Westerpark.
Raily en Dolly stellen zich voor: Wij hebben twee maanden per jaar een Oliebollenkraam. De rest van het jaar vliegt Dolly als stewardess bij...

Nieuwsafbeelding
Senioren
Novem
22

TD feest senioren 27 november: OUD

Beste Westerparkers,  
Het is tijd voor Westerpark’s 🍾 OUD & OPNIEUW 🍾  
De verlichting langs de velden springt inmiddels weer vroeg aan en de warme zon heeft plaatsgemaakt voor een frisse wind. 
Op 27 november zullen alweer de laatste veldwedstrijden van dit jaar worden gespeeld. Natuurlijk is het dan ook weer tijd voor een TD!&nbs...

Nieuwsafbeelding
Jeugd
Novem
22

Coachavonden zaalhockey jeugd 28 t/

Coach-de-coachavonden zaalhockey om 20.00 uur (inloop 19.45); kom in trainingskleding en neem een (veld)stick mee! 
Maandag 28 november: selectie- en opleidingsteams olv Daan Glandorf
Dinsdag 29 november: alle teams J/MO10 en JO12-4, JO12-5. MO12-5, MO12-6 olv Dick Nugteren
Woensdag 30 november: teams JO12-2, MO12-2, MO12-3 en alle breedteteams J/MO14&...

Nieuwsafbeelding
Jeugd
Novem
22

Zaalhockeyschema trainingen jeugd i

Komend weekend (zaterdag 26 november) is voor bijna alle jeugdteams alweer de laatste ronde van de veldcompetitie. Dat wil zeggen dat daarna, vanaf maandag 28 november (week 48), voor de teams O10 t/m O18 de wintertraining start: wekelijks op het veld met balken, en 4 à 5 zaaltrainingen in de periode tot medio februari. De veldtrainingen zijn steeds op dezelfde dag en tijd, de zaaltrainingen v...

Nieuwsafbeelding
Senioren
Novem
19

Let op! afgelastingen zon 20 nov iv

Let op❄️🏑: ivm met de kou en de voorspellingen vannacht en morgenvroeg zijn morgen (zondag 20 november) de wedstrijden van 9.00, 10.00, 10.45 en 10.50 uur afgelast. 
Vanaf 12.00 uur gaan alle thuiswedstrijden door! Voor uitwedstrijden check de site van desbetreffende club! (soms ook per mail of sms)

...

Nieuwsafbeelding
Hockey
Novem
17

Silver Cup Heren 1 vrijdag 18 novem

Vrijdag 18 november om 20.30 uur speelt onze Heren 1 tegen Hoorn  in de Silver Cup op AMHC Westerpark (veld 1). 
Je kunt ze helpen: kom aanmoedigen! Neem wel een paraplu mee;-) ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Novem
11

Save the Date: Algemene Ledenvergad

Op maandagavond 12 december vindt de ALV plaats in het clubhuis. Noteer deze datum vast in je agenda. 
Uiterlijk twee weken van tevoren delen we de agenda en de bijbehorende stukken met jullie.
Dus: ALV 12 december, in het clubhuis, inloop om 19.45, start om 20.00 uur.
Tot dan. Het bestuur ...

Nieuwsafbeelding