homepage WP.JPG
Sponsoring
Septe
20

Autoradam actie morgen (zaterdag) g

Helaas gaat de Autoradam actie op Westerpark morgen (zaterdag 21 september) niet door. We laten het jullie spoedig weten wanneer er wel waspassen verkrijgbaar zijn én wanneer er lootjes verkocht worden om de dag gratis cabrio rijden te winnen.
We wensen jullie een fijn hockeyweekend!
De sponsorcommissie ...

Algemeen
Septe
19

N200 dicht tussen Australiëhavenweg


Van vrijdagavond 20 september tot maandagochtend 23 september is de N200 volledig afgesloten tussen de Australiëhavenweg en de Kimpoweg in Amsterdam. De weg gaat in beide richtingen dicht.
Automobilisten tussen Haarlem en Amsterdam kunnen via de A9 en A5 rijden. De extra reistijd bedraagt slechts enkele minuten. In Amsterdam blijft het wel mogelijk de N200 over te ste...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
16

Vrijwilligersborrel zaterdagmiddag
Beste vrijwilligers,

Hierbij nodigen we je uit voor  'Jeu d'hockey boules'.  Als dank voor jouw inzet voor de mooiste hockeyclub van Amsterdam. Zonder jou geen vereniging, zo simpel is het.
Op de dag dat de herfst begint, zomert het op Westerpark nog volop met chansons, wijn & een pétanque competitie. Dus ko...

Nieuwsafbeelding
Hockey
Septe
14

Kom Dames 1 aanmoedigen zondag 15 sSupporters opgelet!
Onze eerste échte wedstrijd spelen wij morgen lekker op ons eigen Westerparkie tegen AMVJ om 12:45 uur. Komen jullie ons aanmoedigen? Het wordt heerlijk weer en wie weet is er daarna nog tijd voor een dansje tijdens het TD.. Of twee!


Liefs,
 
Dames 1
...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
12

GEZOCHT: nieuwe clubhuismanager(s)


Beste Westerparkers,
Tot onze spijt heeft Luud de Haas, onze clubhuismanager, aangegeven dat ze toe is aan een nieuwe uitdaging buiten AMHC Westerpark en dat ze ons op termijn gaat verlaten. 
We hebben daarom in onderling overleg afgesproken dat wij per heden op zoek gaan naar een opvolger (of twee opvolgers in een duobaan) voor Luud. Bijgaand sturen e...

Nieuwsafbeelding
App
Septe
12

Gebruik de Westerpark-app

Heb je de Westerpark-app al? Hierin staat alle info over je team, trainings- en wedstrijdtijden en zie je al het nieuws over de club.
Je kunt de app downloaden: In de Appstore: 
AMHC Westerpark van AMHC Westerpark https://apps.apple.com/nl/app/amhc-westerpark/id1140179223
Of via de Google playstore:  https://play.google.com/store/ap...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
11

Meld je aan voor het scheidsrechter

Heb jij al een kaart? In ons clubhuis wordt op 7 oktober van 19:30 tot 21:30 uur een clubscheidsrechters-examenavond gehouden.  Na het behalen van het examen ontvang je een scheidsrechterskaart, waarmee je gerechtigd bent om hockeywedstrijden te fluiten.
Wat is het nut van een scheidsrechterscursus volgen, als ik zelf niet hockey? Omdat je kinderen hebt die wel ho...

Nieuwsafbeelding
Senioren
Septe
9

TD senioren zondag 15 september: 'M

Ladies and Gentlemen,
Het is eindelijk weer zover, de eerste wedstrijden zijn gestart en daarmee is natuurlijk ook het eerste TD in aantocht.
Het nieuwe seizoen is ‘going to be the best’, en om daar een goede start aan te geven is het thema voor het eerste TD op zondag 15 september ‘MAKE WESTERPARK GREAT AGAIN’!!! Het TD wordt ‘Huge’. Kosten noch moeite worden gesp...

Nieuwsafbeelding
Jeugd
Septe
9

SportWays hockeykampen in de herfst

SportWays hockeykampen: beter leren hockeyen met een hoge dosis fun!
Deze herfst organiseren wij, samen met SportWays, weer hockeykampen van maandag 21 t/m woensdag 23 oktober bij ons op de club! Alle hockeyfans van 5 t/m 13 jaar oud zijn van harte welkom voor leuke, uitdagende en fanatieke hockeytrainingen, waar je een heleboel gaat leren!
Wij stemmen de kampen en trainingen zo...

Nieuwsafbeelding
Hockey
Septe
6

GEZOCHT: DAMESTEAM ZOEKT NIEUWE, JO

GEZOCHT—GEZOCHT-GEZOCHT


AMHC Westerpark zoekt met spoed nog een aantal sportieve, gezellige dames voor een nieuw en jong damesteam dat direct van start gaat in de competitie.


 
Heb je zin om een potje te hockeyen bij de jongste en gezelligste hockeyclub van Amsterdam met prachtige velden, dicht bij de stad, lage contributie en top TD’s, ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
5

Het nieuwe waterveld (veld 3) is go

We hebben goed nieuws: veld 3 is op donderdag 5 september goedgekeurd en vrijgegeven voor trainingen en (officiële) wedstrijden. 
Trainingsschema Let op: de trainingen voor de jeugd lopen op donderdag 5 september nog volgens het trainingsschema week 35/36, zoals in de app en op de website aangegeven staat. De trainers zullen donderdagmiddag afstemmen en ter plekke communic...

Nieuwsafbeelding
Jeugd
Septe
3

Teamleidersavond jeugdteams op dond

Donderdag 5 september staat er een teamleidersavond op de agenda.  Van 20.00 - 22.00 uur zijn alle teamleiders van de A t/m F-jeugdteams van harte welkom in het clubhuis van Westerpark. 
Deze informatieve bijeenkomst is vooral bedoeld voor nieuwe teamleiders, maar ook voor de meer ervaren teamleiders een leuke en interessante manier om het nieuwe seizoen in te luiden...

Nieuwsafbeelding
Jeugd
Septe
2

Reminder: coach-de-coach-avonden vo

De coach-de-coach-avonden zijn verplichte avonden voor de jeugdcoaches. De coaches hebben voor deze avonden een persoonlijke uitnodiging per e-mail ontvangen (heb je geen mail ontvangen, laat dit dan weten via [email protected] )
coach-avond junioren (11-tallen): Breedteteams A t/m D: maandag 2 september 20.00-22.00 uur in clubhuis  (De coachavond voor de...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Septe
2

Bitje op maat; kom naar de bitjesha

Bitjehappen op Westerpark (jeugd en senioren) Bitjehappen staat op zaterdag 7 september van 09.00 tot 12.00 uur in het clubhuis van Westerpark om op maat gemaakte bitjes aan te meten. Kom naar de stand of meld je alvast aan, dan ben je sneller aan de beurt om te happen.
Voordelen  Je wilt graag veilig hockeyen. Dit bitje geeft de beste bescher...

Nieuwsafbeelding
Hockey
Augus
28

Sportpaleis: altijd 20% korting op

Altijd 20% korting op alle hockeysticks bij het Sportpaleis! ...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Augus
28

Nieuwsbrief start seizoen

Beste Westerparker,
Welkom terug op de club en welkom alle nieuwe leden! Wij zijn klaar voor een nieuw hockeyseizoen. Jullie ook?  Hier is de eerste nieuwsbrief  van het seizoen. Er is veel gebeurd de afgelopen maanden, dus de nieuwsbrief is lang. Maar na het lezen hiervan ben je helemaal op de hoogte! Besteed dus die 5 minuten aan het lezen er van!

Nieuwsafbeelding
Jongste Jeugd
Augus
27

Vanwege het warme weer zijn de trai

Woensdag wordt nog een warme zomerdag. Op het kunstgras verwachten wij in de middag temperaturen van ruim boven de 30 graden. 
Voor de jongste jeugd (F en E6-tallen teams) worden daarom alle reguliere trainingen + de keeperstrainingen (E6 en E8-tallen) afgelast op woensdagmiddag 28 augustus. 
De trainingen voor alle overige teams gaan woensdag gewoon door. Ui...

Nieuwsafbeelding
Jeugd
Augus
27

Reminder: di 27/8 spelleidersavond

- Dinsdag 27 augustus van 20.00 - 22.00 uur in het clubhuis: spelleidersavond voor spelleiders van de jongste jeugdteams (E en F)
- Donderdag 29 augustus 20.00 - 22.00 uur in het clubhuis: scheidsrechtersavond voor scheidsrechters van de jeugd 11-tallen (At/mD) Deze avond is voornamelijk voor de beginnende fluiters (met kaart of nog te behalen), die nog geen 11-tal gefloten h...

Nieuwsafbeelding
Hockey
Augus
27

Regelwijzigingen let op: alle 11-ta

Beste leden, ouders van jeugdleden, coaches, trainers en scheidsrechters,
 
Het seizoen is begonnen! Graag brengen we jullie op de hoogte van een belangrijke wijziging ten aanzien van de wedstrijden voor de 11-tallen.
 
Regelwijziging: alle 11-tal wedstrijden 4 x 17,5 minuut
 
Met ingang van het seizoen 2019...

Nieuwsafbeelding
Algemeen
Augus
26

Het nieuwe waterveld (veld 3) is bi

Beste Westerparkers,
Nieuw waterveld Als je voor het eerst na de zomer weer op de club komt, zie je dat er veel gebeurd is deze zomer. Veld 3 is gekanteld. Het beachhockeyveld (zoals veld 3 in de volksmond genoemd werd) is een geweldig nieuw waterveld geworden.
Vertraging  Het veld is zo goed als af. We hebben helaas wat vertraging opgelopen vanwege ...

Nieuwsafbeelding