Opening veld5 groepsfoto.jpg

Vacatures

Westerpark dat zijn we samen!
Onze club valt en staat met de inzet van onze vrijwilligers. 
Er is altijd voor iedereen iets te doen: iets wat bij je past, ook qua hoeveelheid tijd.

Leuk dat je geĆÆnteresseerd bent in onze openstaande (vrijwilligers) functies bij AMHC Westerpark. Heb je interesse, of heb je een ander idee wat je voor de club wilt doen, laat dit ons weten via [email protected],

Per direct* hebben we de volgende vacatures 
(*met ingang van aankomend seizoen, inwerktijd is een aanrader):
 
- Betaald:
Trainers/coaches jeugd en senioren (betaald)
Westerpark heeft de beschikking over 5 (water)velden en is op zoek naar uitbreiding van het technisch kader. Om in kwaliteit en omvang van de trainingen en coaching te kunnen groeien, zoeken we enthousiaste trainers met een positieve houding die passen in onze open hockey cultuur. Het gaat om jeugduren voor selectie- en breedtehockey, mogelijk in combinatie met senioren/ trimhockey. Mail naar Dick Nugteren voor meer informatie: [email protected].

Barhulp 16+ (betaald)
We zoeken versterking voor Gerard! We zijn op zoek naar medewerkers (betaald!) Dagen en uren in overleg. Ook ouders die vrijwillig wel eens een middag of avond doordeweeks het clubhuis willen bemannen zijn meer dan welkom! We horen graag van je op [email protected].

- Vrijwillig:

Bestuurslid Bar - INGEVULD
Je hebt affiniteit met horeca en bepaalt samen met de barexploitatie commissie het beleid ten aanzien van ons horeca gedeelte. Daarnaast ben je onderdeel van het bestuur.
Indicatie tijdsbesteding: Ā± 2-4 uur per week

Sponsorcommissie (vrijwillig en per direct)
Versterk de Toekomst van Hockeyclub Westerpark!
Kom in actie en wees de drijvende kracht in onze sponsorcommissie! Ben je een geboren netwerker, barstensvol passie, klaar om de uitdaging aan te gaan om onze sponsorkring uit te breiden? Jouw unieke bijdrage kan het verschil maken, of je nu affiniteit hebt met de levendige jeugdteams of de ambitieuze seniorenteams!
Besteed slechts 4 uur per maand en word de sleutel tot het succes van onze club. Jouw enthousiasme en overtuigingskracht zijn essentieel om waardevolle sponsorrelaties op te bouwen. Met maar één vergadering per kwartaal blijft er genoeg ruimte over voor jouw creatieve en innovatieve ideeĆ«n.
Ben je klaar om de brug te slaan tussen Westerpark en onze toekomstige partners? Voeg je bij ons team, breng je energie en visie mee, en help ons te schitteren, zowel binnen als buiten het speelveld! 
Meld je vandaag nog aan voor de sponsorcommissie van Hockeyclub Westerpark en speel een cruciale rol in de groei van onze club!
Extra oproep: enthousiaste vrouwen en hockeyliefhebbers, jullie zijn van harte welkom om ons team te verrijken!"

Lijncoƶrdinatoren seizoen 24-25 
Voor het seizoen 2024-2025 zijn we op zoek een lijncoƶrdinator voor de Funkeys (5-jarigen). Indicatie tijdsbesteding: Ā± 4-8 uur per maand. Als lijncoƶrdinator ben je aanspreekpunt voor teams en (ouders van) individuele jeugdleden van een leeftijdscategorie, meestal die van je eigen kind. Je deelt communicatie vanuit de club via een appgroep met je teamleiders en helpt nieuwe leden op weg in de club. Je hebt regelmatig contact met de trainers en de technische commissie en denkt gevraagd en soms ongevraagd mee over clubzaken. De lijncoƶrdinatoren vergaderen 5-6x per seizoen met de Jeugdvoorzitter. Mail naar [email protected] voor meer informatie.

Barexploitatiecommissie
Nadenken over en maken van voorstellen voor o.a. assortiment, prijzen, inkoop en het runnen van de bar. We zoeken een voorzitter en een lid van de barexploitatiecommissie.
Indicatie tijdsbesteding: Ā± 4-8 uur per maand

Vrijwilligerscommissie 
Creatieve acties opzetten om nieuwe vrijwilligers te vinden en te binden. Vacatures op de website onderhouden. Organiseren van vrijwilligersbijeenkomsten
Indicatie tijdsbesteding: Ā± 4 uur per maand

Ledenwerving 
Nieuwe leden naar de club trekken door o.a. campagnes op te zetten en evenementen te organiseren om zichtbaarheid van AMHC Westerpark te vergroten.
Indicatie tijdsbesteding: Ā± 4 uur per maand

Finance team 
Je hebt passie voor cijfers en helpt onze penningmeester bij het maken van analyses/rapportages, maar ook bij dagelijkse operationele financiĆ«le zaken zoals contributie-inning. 
Indicatie tijdsbesteding: Ā± 4 uur per maand 

Barhoofden
Het zelfstandig aansturen van een dagdeel van de bardienst, het beheren van de bar/clubhuis (incl. openen en/of sluiten clubhuis) bij absentie van de clubmanager.
Indicatie tijdsbesteding: minimaal 8 diensten per jaar van 3 Ć  4 uur

Trainers 
Je vindt het leuk om wekelijks één of meer uur training (of hulp bij) te geven aan jeugdleden of senioren.
Indicatie tijdsbesteding: minimaal 1 uur per week

Tuchtcommissie
De tuchtcommissie is een onafhankelijk orgaan binnen de vereniging. De tuchtcommissie komt in actie nadat een zaak aanhangig is gemaakt, of wanneer aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Meer informatie klik hier,

Medewerker-administratie
Je voert nieuwe medewerkers op bij sportkader. Helpt bij het opmaken van contracten en stroomlijnen van de urenuitbetaling zodat medewerkers tijdig verloond worden.
Indicatie tijdsbesteding:  Ā± 1 a 2 uur per week

Social media team
Kom jij ons team versterken? Ben jij goed in leuke story's, reels etc te maken? Mail dan naar [email protected]

Gevonden voorwerpen en ruilbeurs
Help jij de club met de organisatie/verkoop van de gevonden voorwerpen en het organiseren van een ruilbeurs? Jouw inzet wordt zeer gewaardeerd! 

Verder hebben we een aantal adhoc vrijwilligerspools waarbij we via de groepsappen oproep doen:

- Groenteam - Het groenteam zorgt dat de tuintjes rondom de containers er prachtig bij staan.

- Klussers-pool - Je maakt deel uit van een groep die wordt gevraagd om losse klussen op en rond het clubhuis te doen. Voorbeelden hiervan zijn sponsorborden ophangen, dingen repareren, etc.
 
- Communicatie pool - Je maakt deel uit van een groep die helpt met het schrijven en redigeren voor nieuwsbrieven, website, welkomstboekje etc.

- EHBO-ploeg - Je maakt deel uit van een groep die bij toerbeurt bij grote evenementen aanwezig is als EHBO.

- Juridische pool - Voor juristen die AMHC Westerpark willen adviseren/helpen bij juridische zaken 

- Fotografen/video ā€“ Je maakt (team)fotoā€™s of videoā€™s tijdens wedstrijddagen of evenementen die o.a. gebruikt kunnen worden voor nieuwsbrieven en wervingscampagnes.

- Grafisch vormgevers ā€“ Je vindt het leuk om af en toe een poster of flyer te ontwerpen voor evenementen of toernooien.

Sponsors
We zijn altijd op zoek naar ouders of leden die AMHC Westerpark willen sponsoren. Wil jij sponsoren of ken je iemand die onze club graag zou willen sponsoren dan horen wij dat graag.