homepage WP.jpg

Vacatures

Westerpark dat zijn we samen!
Onze club valt en staat met de inzet van onze vrijwilligers. 
Er is altijd voor iedereen iets te doen: iets wat bij je past, ook qua hoeveelheid tijd.

Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze openstaande (vrijwilligers) functies bij AMHC Westerpark. Heb je interesse, of heb je een ander idee wat je voor de club wilt doen, laat dit ons weten via [email protected],

Per direct* hebben we de volgende vacatures 
(*met ingang van aankomend seizoen, inwerktijd is een aanrader):
 
- Betaald:
Trainers/coaches jeugd en senioren (betaald)
Westerpark heeft komend seizoen het vijfde veld tot zijn beschikking en is op zoek naar uitbreiding van het technisch kader. Om in kwaliteit en omvang van de  trainingen en coaching te kunnen groeien, zoeken we enthousiaste trainers met een positieve houding die passen in onze open hockey cultuur. Het gaat om jeugduren voor selectie- en breedtehockey, mogelijk in combinatie met senioren/ trimhockey. Mail naar Dick Nugteren voor meer informatie: [email protected].

Barhulp 16+ (betaald)
We zoeken versterking voor Gerard! Momenteel moeten we soms de bar sluiten omdat Gerard anders veel te veel uren maakt, en dat is natuurlijk ontzettend jammer en ongezellig. We zijn op zoek naar medewerkers (betaald!) voor de maandagmiddag (vanaf 16 jaar), maandagavond (vanaf 18 jaar), donderdagmiddag (vanaf 16 jaar), vrijdagmiddag (vanaf 18 jaar), zondagochtend/middag/avond (vanaf 18 jaar). Ook ouders die vrijwillig wel eens een middag of avond doordeweeks het clubhuis willen bemannen zijn meer dan welkom! We horen graag van je op [email protected].

- Vrijwillig:

Bestuurslid Bar 
Je hebt affiniteit met horeca en bepaalt samen met de barexploitatie commissie het beleid ten aanzien van ons horeca gedeelte. Daarnaast ben je onderdeel van het bestuur.
Indicatie tijdsbesteding: ± 2-4 uur per week

Barexploitatiecommissie
Nadenken over en maken van voorstellen voor o.a. assortiment, prijzen, inkoop en het runnen van de bar. We zoeken een voorzitter en een lid van de barexploitatiecommissie.
Indicatie tijdsbesteding: ± 4-8 uur per maand

Vrijwilligerscommissie 
Creatieve acties opzetten om nieuwe vrijwilligers te vinden en te binden. Vacature site onderhouden. Organiseren van vrijwilligersbijeenkomsten
Indicatie tijdsbesteding: ± 4 uur per maand

Westerpark Maatschappelijk  
Hoe bereiken we kinderen voor wie vanuit financieel/cultureel oogpunt hockey niet vanzelfsprekend is en hoe maken we verbinding met deze kinderen? Mogelijkheden onderzoeken voor G-hockey binnen Westerpark. Ontplooien andere maatschappelijke initiatieven.
Indicatie tijdsbesteding: ± 4 uur per maand

Ledenwerving 
Nieuwe leden naar club trekken door o.a. campagnes op te zetten en evenementen te organiseren om zichtbaarheid van AMHC Westerpark te vergroten.
Indicatie tijdsbesteding: ± 4 uur per maand

Lustrumcommissie 
Om ons 15-jarige bestaan komend jaar goed te kunnen vieren zijn we op zoek naar creatieve geesten, organisatietalenten en mensen die zin hebben om een feestje te bouwen. Met de commissie bedenk je evenementen en betrek je ouders en leden bij de uitvoering. We zoeken nog één a twee ervaren clubleden.
Indicatie tijdsbesteding: ± 4-8 uur per maand

Finance team 
Je hebt passie voor cijfers en helpt onze penningmeester bij het maken van analyses/rapportages, maar ook bij dagelijkse operationele financiële zaken zoals contributie-inning. 
Indicatie tijdsbesteding: ± 4 uur per maand 

Barhoofden
Het zelfstandig aansturen van een dagdeel van de bardienst, het beheren van de bar/clubhuis (incl. openen en/of sluiten clubhuis) bij absentie van de clubmanager.
Indicatie tijdsbesteding: minimaal 8 diensten per jaar van 3 à 4 uur

Trainers 
Je vindt het leuk om wekelijks één of meer uur training te geven aan jeugdleden of senioren.
Indicatie tijdsbesteding: minimaal 1 uur per week

Medewerker-administratie
Je voert nieuwe medewerkers op bij sportkader. Helpt bij het opmaken van contracten en stroomlijnen van de urenuitbetaling zodat medewerkers tijdig verloond worden.
Indicatie tijdsbesteding:  ± 1 a 2 uur per week

Gevonden voorwerpen en ruilbeurs
Help jij de club met de organisatie/verkoop van de gevonden voorwerpen en het organiseren van een ruilbeurs? Jouw inzet wordt zeer gewaardeerd! 

Verder hebben we een aantal adhoc vrijwilligerspools waarbij we via de groepsappen oproep doen:

- Groenteam - Het groenteam zorgt dat de tuintjes rondom de containers er prachtig bij staan.

- Klussers-pool - Je maakt deel uit van een groep die wordt gevraagd om losse klussen op en rond het clubhuis te doen. Voorbeelden hiervan zijn sponsorborden ophangen, dingen repareren, etc.
 
- Communicatie pool - Je maakt deel uit van een groep die helpt met het schrijven en redigeren voor nieuwsbrieven, website, welkomstboekje etc.

- EHBO-ploeg - Je maakt deel uit van een groep die bij toerbeurt bij grote evenementen aanwezig is als EHBO.

- Juridische pool - Voor juristen die AMHC Westerpark willen adviseren/helpen bij juridische zaken 

- Fotografen/video – Je maakt (team)foto’s of video’s tijdens wedstrijddagen of evenementen die o.a. gebruikt kunnen worden voor nieuwsbrieven en wervingscampagnes.

- Grafisch vormgevers – Je vindt het leuk om af en toe een poster of flyer te ontwerpen voor evenementen of toernooien.

Sponsors
We zijn altijd op zoek naar ouders of leden die AMHC Westerpark willen sponsoren. Wil jij sponsoren of ken je iemand die onze club graag zou willen sponsoren dan horen wij dat graag.