homepage WP.jpg

Vacatures

Westerpark dat zijn we samen!
Onze club valt en staat met de inzet van onze vrijwilligers. 
Er is altijd voor iedereen iets te doen: iets wat bij je past, ook qua hoeveelheid tijd.

Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze openstaande (vrijwilligers) functies bij AMHC Westerpark. Heb je interesse, of heb je een ander idee wat je voor de club wilt doen, laat dit ons weten via [email protected].

Per direct* hebben we de volgende vacatures 
(*met ingang van aankomend seizoen, inwerktijd is een aanrader):

Trainer/coach Dames 1 (betaald)
Per 1 augustus 2023 voor 12 uur per week.
Dames 1 speelt in de eerste klasse. In de afgelopen twee seizoenen eindigde Dames 1 in de middenmoot van de poule. Doel voor Dames 1 is om in de top te spelen in de eerste klasse. Het huidige team is een mix van ervaren en jongere spelers. Tweede doel is om het team de komende jaren verder te verjongen, o.a. door spelers vanuit de eigen jeugd en/of jongsenioren. Voor meer informatie klik hier.

Secretaris in het bestuur
De secretaris draagt zorg voor een verantwoord beheer van de secretariële processen van de vereniging. Tevens is het doel van de functie het activeren, motiveren en coördineren van de onder zijn of haar beheer gestelde commissies. Evenals het leveren van een bijdrage aan en het implementeren van het beleid. 
Tijdsbesteding: ongeveer 8 uur per week 

Bestuursdienst
We zoeken 2 vrijwilligers voor de bestuursdienst bij de jongste jeugd.

Vrijwilligers voor het financiële team
We stellen een financieel team samen om de financiële taken binnen de vereniging te kunnen verdelen. Samen met en onder toezicht van de penningmeester ben je verantwoordelijk voor het financiële beleid en de contributie- inning binnen de club. We zoeken met spoed 2 of 3 vrijwilligers hiervoor.
Tijdsbesteding: 2 uur per week.

Vrijwilligers voor het communicatieteam
Onder leiding van de secretaris stellen we een communicatieteam samen om de hoeveelheid communicatie binnen de vereniging beter te stroomlijnen en te organiseren. Hierbij moet je denken aan het opstellen van teksten voor de nieuwsupdates, communicatie voor werving vrijwilligers, update teksten website, contact met het social media team etc.
Tijdsbesteding: 1 uur per week.

Onderstaande commissies zoeken verder nog dringend mensen:

Commissie sportiviteit & respect 
Gezocht twee ouders van jeugdspelers om de commissie te versterken. Wil je bijdragen aan een sportieve en respectvolle cultuur op de club? Dan is deze rol iets voor jou.

Scheidsrechterscommissie zoekt versterking: zowel iemand met fluitervaring en iemand die handig is achter de schermen (zoals het maken van indelingen).

Toch liever iets anders doen voor de club? Er zijn nog veel meer dingen te doen op de club:

Vrijwilligerscommissie
Westerpark drijft op vrijwilligers. Heb jij ideeën hoe we deze belangrijke groep mensen kunnen blijven enthousiasmeren? En vind je het leuk om creatieve acties op te zetten om nieuwe vrijwilligers te trekken?

Toernooicommissie Jeugd 
Vind je het leuk om een toernooi te organiseren voor F t/m A, of een combinatie daarvan? Sluit je dan aan bij deze nieuwe commissie

Sponsorcommissie 
Dit is voor de marketeer en netwerker, die het verhaal van Westerpark kan verkopen, sponsoren binnenhaalt en bestaande sponsoren verleidt tot nóg een sponsoractie.
Westerpark is een laagdrempelige club. Dat willen we graag zo houden. Maar dan moeten de sponsorinkomsten omhoog! Doe mee en kies je commissie of project: stap in de sponsorcommissie of kies een project: organiseer de Vriendenloterij of de Grote Clubactie. Grote klus, kleine klus, er is voor iedereen wat wils!

Werving nieuwe leden 
Een mooie klus voor iemand met een M&C achtergrond: bedenk jij de social media strategie om nieuwe leden te trekken onder scholieren en/of studenten?

Barhoofden (op afroep)
Het zelfstandig aansturen van een dagdeel van de bardienst, het beheren van de bar/clubhuis (incl. openen en/of sluiten clubhuis) bij onvoldoende personeel of absentie van de clubmanager.

Klussers-pool (op afroep) 
Je maakt deel uit van een groep die wordt gevraagd om losse klussen op en rond het clubhuis te doen. De komende maanden gaan we hard aan de slag met inrichting van de containers voor de uitbreiding van het clubhuis, maar ook sponsorborden ophangen, dingen repareren, etc, zijn klussen waarvoor we altijd handen nodig hebben!

Gevonden voorwerpen
Help jij de club met de organisatie/verkoop van de gevonden voorwerpen? Jouw inzet wordt zeer gewaardeerd! 

Westerpark Academy (flexibel)
Het coachen van trainers, waarbij vooral didactische ervaring belangrijk is. Leer je onze jeugdtrainers om betere trainingen te geven. Hoe communiceer je en hoe maak je spelers enthousiast?

Trainer 
Heb je zelf hockeyervaring en vind je het leuk om een team op een vaste dag training te geven? Westerpark heeft je hard nodig!

Accommodatie 
O.a. gebouw, bar- en bouw gerelateerd

Hockey-technische zaken (HTZ) 
O.a. assisteren bij training, begeleiding van scheidsrechters.

Organisatie 
O.a. feesten, Toernooien, sportiviteit & respect

EHBO-ploeg (op afroep)
Je maakt deel uit van een groep die bij toerbeurt bij grote evenementen aanwezig is als EHBO.